U17 Kiss Balázs az U19-es csapatban is megállta a helyét

Múlt héten debütáltál a tavaszi felsőház legidősebb bajnokságában, s nem is akárhogyan!

-Ebben a szezonban először kaptam meg a lehetőséget, hogy idősebb korosztályban is bizonyíthassak. Az U19-es csapattal a Fradi együttesét fogadtuk a Fáy utcában. Tudtam, hogy nehéz dolgom lesz az idősebbek ellen, de úgy gondolom, sikerült helytállnom. Az külön öröm számomra, hogy egy kontratámadásból gólt is tudtam szerezni!

Hétvégén nagyon korán indult a napotok és hosszú volt az utazás is.

-Szombaton az Illés akadémiához látogatott a csapatunk. A mérkőzés délelőtt 11 órakor kezdődött, emiatt hajnali 5:45-kor volt találkozó a Fáy utcában és 6 órakor indult a busz Szombathelyre.

Milyen körülmények fogadtak benneteket?

-Az ellenfél egy jó minőségű füves pályán fogadott minket, amihez kellemes nyári meleg is társult. A tavaszi forduló első meccsén 2:2-es döntetlent játszott egymással a két csapat.

Az első félidőben a hazaiak szerezték meg a vezetést és a második félidőben sem sikerült betalálnotok, bár helyzetek akadtak bőven.

-A kezdő sípszó után a hazaiak kezdtek dominálni a mérkőzésen, ekkor még nagyon érződött a hosszú utazás rajtunk. Kb. 10 perc után felvettük a ritmust, helyzeteket alakítottunk ki, de a vezetést a szombathelyi csapat szerezte meg. A második félidőre nagyon felszívta magát a csapatunk, hiszen egyből egy kapufával nyitottunk, de a labda sajnos nem befelé, hanem kifelé pattant. Mindent megtettünk, hogy gólt szerezzünk, de nem akart megszületni a gólunk.

Összességében miben látod ellenfeletek sikerét és hogyan folytatjátok a munkát?

-Mindkét csapaton látszott, hogy nyerni akar, de a hazaiak kihasználták a védelmi hibáinkat és ezzel otthon tartották a három pontot. Ebben a mérkőzésben is több volt, de most pont nélkül távoztunk.  Van még három fordulónk, ahol minél több pontot kell szereznünk, bár nem lesz egyszerű dolgunk ezeken a mérkőzéseken.

2016.05.25. 09:06

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu