VFC Kleisz Márk a felnőtt kerettel kezdte meg a felkészülést

Bár még tart az U19-es csapat felsőházi szereplése, te már a felnőtt csapattal kezdted meg a felkészülést.

-Hétfőn reggel kezdetét vette a felnőtt csapat nyári felkészülése. Kíváncsian vártam az edzést és a többiekkel való találkozást. Most még nem mindenki volt jelen, mivel voltak, akik még a pihenőjüket töltötték és csak később csatlakoznak. Az öltözőben a játékosok átbeszélték, hogy ki hogyan töltötte a szünetet, majd következett az edzés. Először egy futás volt a programban, amivel a jelenlegi állapotunkat mérték fel, majd rövid, átmozgató gyakorlatok után egymás közti játék volt. 

Nem csupán az edzéseken veszel részt a felnőttek között, de szerepelsz abban a keretben is, amely edzőtáborba indult a mai napon.

-A délután folyamán azt mondták az edzőim, hogy én is elutazhatok Mátraházára kedden a csapattal az edzőtáborba. Ez vasárnapig fog tartani, viszont én még a csütörtöki vagy pénteki napon haza utazom, hogy az U19-es csapattal tudjak bajnoki mérkőzést játszani pénteken.

Egy újabb lépés lehet ez számodra, hiszen egy ideje már stabilan készülsz hónapról hónapra a felnőttekkel.

-Nekem ez egy új dolog, mivel még sosem kezdtem el a felkészülést egy felnőtt csapattal, és bízom benne, hogy jól fog sikerülni!

2016.06.09. 09:18

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu