VFC Kleisz Márk nyilatkozott profi szerződésének aláírásáról

U19-es korosztályunk ígéretes tehetsége, Kleisz Márk profi szerződést írt alá a Vasas FC felnőtt csapatánál.

Márk hónapok óta készül a felnőtt kerettel, NBI-es bajnoki mérkőzésen kerettagként is segítette már Michael Oenning vezetőedző csapatát. Fiatal tehetségünk magas színvonalú munkájának mostanra beérett a gyümölcse. Nagy büszkeséggel tölti el Akadémiánkat, hogy az itt folyó sikeres szakmai munka újra hozzásegítette egy akadémistánkat a profi pályafutás megkezdéséhez.

- 2016.07.13. A nap, ami valószínűleg örökké emlékezetes marad számomra, hiszen aláírhattam az első profi szerződésemet a Vasas csapatánál. Nagyon régóta vártam már erre a pillanatra. Szerda délelőtt behívtak az irodába beszélgetni, hogy hogyan is képzelem el én a jövőmet és hogyan a vezetőség. Szerencsére mindenben egyeztek az elgondolások, így azt mondták nekem, hogy előkészítik a szerződésemet. Hihetetlenül jó érzés volt. Amikor írtam alá a papírokat, azon gondolkodtam, hogy az eddigi befektetett munka most végre meghozza a gyümölcsét. Természetesen azt is tudom, hogy még sokkal-sokkal többet kell beleadnom, hiszen mondhatni ez még csak a kezdet. Remélem egy remek karrier kezdete. Innentől kezdve sokkal többet és komolyabban kell edzeni. Szerencsére jó pár csapattársam van, akiktől tanulhatok mind a pályán mind pedig a magánéletben.

Márk természetesen nem felejtette el, hogy ebben a sikerben milyen fontos szerepe volt annak a lépcsőfoknak, mely nem más, mint a Vasas Kubala Akadémiánál eltöltött időszak.

-Egy évet töltöttem a Vasas Kubala Akadémián, és az itt eltöltött idő alatt rengeteget tanultam. Köszönhetem ezt edzőimnek: Schindler Szabolcsnak, Magyari Zoltánnak és Fehér Csabának. Ők voltak azok, akik rengeteg tanáccsal láttak el és egyengették az utamat. Ezen kívül a csapattársaimnak is rendkívül hálás vagyok. Éreztem már az elején, hogy egy nagyon jó közeg van itt. Nem csak a csapattársaim lettek, hanem a barátaim is. Természetesen az Akadémián lévő többi szakembernek is köszönhetném, mivel voltak többen is, akik külön beszélgettek velem és elmondták a meglátásaikat, tanácsaikat. Egy nagyon szép évet tudhatok magam mögött, és ami külön tetszik az az, hogy látszik a fejlődés, hogy honnan, hova jutottam el.

2016.07.15. 13:02

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu