VKLA Korábbi akadémistánk bemutatkozott a felnőtt válogatottban

 
Ahogy a vasasfc.hu írja, átesett a tűzkeresztségen a magyar felnőtt válogatottban Vida Máté: fiatal középpályásunk Elefántcsontpart ellen debütált. Játékosunk a 89. percben lépett pályára, Dzsudzsák Balázst váltotta.
Korábban is már sok Vasas nevelést érte az a megtiszteltetés, hogy magára ölthette a nemzeti válogatott szerelését. Ugyanakkor Mátét tekinthetjük az elsőnek, aki már a Vasas Kubala Akadémia képzéséből került ki, és jutott el a nagycsapatig, tegnap pedig a válogatottságig.
 
Bernd Storck szövetségi kapitány a meccs után külön is kiemelte a fiatalok szerepét, Vida Mátét név szerint is említve, a szakember úgy fogalmazott, fontos volt, hogy a tehetségek ezen a szinten is tapasztalatot szerezzenek.
 
A mérkőzésen egyébként a magyar válogatott 0-0-ás döntetlen ért el az Afrika legjobbja címet tavaly elnyerő Elefántcsontpart ellen.
Bízunk benne, hogy Máté csak nyitotta a sort a Vasas Kubala Akadémia növendékei előtt, és nem ő lesz az utolsó, aki a Fáy utcából az A válogatottig jut. Gratulálunk neki, és sok sikert kívánunk a nemzeti csapatban is!

2016.05.21. 12:57

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu