U16 Kovács Dávid értékelte a Debrecen elleni bajnokit, és beszélt a hétvégi mérkőzésről is

U16-os korosztályunk első olyan bajnoki mérkőzésére készült, melyen a csapat élén Tóth Mihály vezetőedző szerepelt. A keret nyáron igazolt tagja, Kovács Dávid mutatta be a bajnoki mérkőzést megelőző hangulatot és a közös munkát.

-A hétfői naptól már új edzőnkkel, Tóth Mihállyal készültünk a Debrecen elleni mérkőzésre, akivel hamar megtalálta a csapat a közös hangot. További motivációt jelentett az új szakmai igazgatónk, Rob Maas személye is. A hét folyamán fontos szerepet kapott a védekezés stabilizálása és a kapu előtti hatékonyság javítása. Az előző két Debrecen elleni mérkőzésen is mi domináltunk, de sajnos nem mutatkozott meg ez a fölény az eredményben. A csapat az összecsapásra szinte teljes létszámmal készült egy-két sérüléstől és betegségtől eltekintve, a bajnokinak mindenki nagy lelkesedéssel és győzni akarással indult neki.

A siker nem maradt el, itthon tartotta a csapat a fontos 3 pontot. Dávid összefoglalta a győztes mérkőzést, valamint felvezette a szombati, Haladás elleni találkozót is.

-Sikerült viszonylag hamar megszereznünk az első, majd a második  gólt, ami jót tett a csapatnak, felszabadultabban tudtunk futballozni. A szünetben tudtuk, hogy ez a meccs még nincs eldőlve, minél hamarabb meg kellett szerezni a következő gólt, ami sikerült is egy jól felépített akciónak köszönhetően. Összességében sikerült megvalósítani az edzéseken gyakoroltakat és betartani a taktikai utasításokat. Bízunk benne, hogy ez lehet egy jó útnak a kezdete, amit szeretnénk a Szombathely ellen, idegenben folytatni. Jelenleg a tabella élén állva vezeti a bajnokságot következő ellenfelünk, de ezzel nem foglalkozva meg akarjuk nyerni a találkozót!!

2017.03.10. 14:33

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu