VFC Kovács Dávid és Szilágyi Zoltán is nyilatkozott a profi szerződés aláírása után

Kovács Dávid:

-Nagyon boldog vagyok, hogy profi szerződést írhattam alá a Vasas felnőtt csapatánál! Számomra nagy megtiszteltetés ilyen nagy múltú klub játékosa lenni! U14-ben kerültem a Csepel FC-től a Vasas Kubala Akadémiára. Az elején nehéz volt megszokni az új légkört, a kollégiumot és az új csapatot, idővel végül egyszerűbben belerázódtam az egészbe, mint gondoltam volna. Nagyon sokat köszönhetek Elekes Zsoltnak, aki Csepelen volt edzőm és mindig mellettem volt, valamint akkori U15-ös edzőimnek, Bordán Csabának és Komódi Lászlónak. U16-ban profi szerződést kínált nekem az Akadémia, amit akkoriban nagyon kevesen hagytak volna ki, így én is nagyon örültem és megtiszteltetésnek éreztem! Nagyon sokat köszönhetek abban az évben Késedi Gábornak és Németh Antalnak, akik kezei alatt dolgozhattam és ennek is köszönhetem azt, hogy sikerült bemutatkozni a korosztályos válogatottban! Az első profi szerződésem után nagyon boldog voltam, de ezt a felnőtt profi szerződést természetesen másnak érzem. Most indultunk el egy felnőtt vonalon azokkal a volt csapattársakkal, akik szintén profi szerződést kaptak. Az Akadémián volt edzőmnek, Tóth Csabának is szeretném megköszönni a belém fektetett munkát! Az utolsó évem a Schindler Szabolcs - Magyari Zoltán - Fehér Csaba triónál volt, ahol rengeteget fejlődtem mind játékos, mind emberi módon, sok sikert kívánok a továbbiakban nekik! Nagyon szépen köszönöm ezeknek a kiváló edzőknek, hogy dolgozhattam a kezeik alatt! A legtöbb segítséget mindig a családomtól kaptam otthon és a barátnőmtől, családjától. Egy évig a BFC Siófok NBII-es csapatát fogom erősíteni, ahol minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy sikeresen szerepeljünk a bajnokságban. Utána szeretnék a Vasas FC-nél bizonyítani és segíteni a felnőtt csapatot a játékommal. Egy mondatot jegyezzen meg minden akadémista, amit mi az utolsó évben sokat hallottunk: "A pálya beszél!" Nagyon sikeres éveket szeretnek kívánni minden játékosnak és edzőnek az Akadémián!

Szilágyi Zoltán:

-Nagyon nagy örömmel töltött el, hogy profi szerződést írhattam alá a Vasas felnőtt csapatához! Hajdúböszörményben kezdtem pályafutásomat 6 éves koromban, akkori edzőmnek, Pipó Sándornak és mellette a bátyámnak is sokat köszönhetek, hisz ők ketten adták meg nekem az alapokat. Ezután Debrecenben folytattam pályafutásomat, akkori edzőimnek, Kolbe Ádámnak és Hegedűs Tamásnak is sokat köszönhetek. 14 éves voltam, amikor a Vasas Akadémiához kerültem, Kerekes Barna figyelt fel rám, sajnos nem tudtam vele együtt dolgozni, mert az Akadémián töltött első félévemben sérült voltam. Nem nagyon találtam magam emiatt, nehéz volt elszakadni a családomtól és a barátaimtól is, de ezután minden úgy történt, ahogy történnie kellett! Szeretném megköszönni az edzőimnek, Pintér Tamásnak, Répási Lászlónak, Simon Antalnak, Magyari Zoltánnak, Fehér Csabának és végül Schindler Szabolcsnak!

Az utolsó akadémiai évemet Schindler Szabolcs, Fehér Csaba és Magyari Zoltán kezei alatt tölthettem el! Nagyon sokat tanultam tőlük, ők hárman mindig a maximumot akarták kihozni a csapatból, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban és remélem még dolgozhatok velük!  Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogattak és mindig mellettem álltak!  A 2016/2017-es idényben a BFC Siófok csapatának tagja leszek, hiszem, hogy sikeresek leszünk a bajnokságban! Ezután az év után szeretnék a Vasas FC-nél bizonyítani és beverekedni magam a keretbe! Az akadémistáknak pedig azt szeretném üzenni, hogy mindig a 100%-ot nyújtsák az edzéseken és a meccseken, valamint rengeteg plusz munkát végezzenek mindennap! Sok sikert kívánok az akadémián lévő edzőknek és játékosoknak!!!

2016.07.29. 14:46

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu