VKLA Közeleg a Fluminense elleni mérkőzések időpontja

A Vasas Kubala Akadémia négy napig látja vendégül a Fluminense FC U20-as csapatát, május 13 és 17 között. A brazil egyesület európai körútjának első állomása Magyarország, ezután Stockholmba és Amszterdamba is ellátogatnak.

Az első mérkőzést május 14-én, kedden 16 órai kezdettel játsszák a Vasas Kubala Akadémia és a Vasas FC közös csapata ellen a Telki Globall Football Park centerpályáján. A mérkőzéssel kapcsolatos remek hír, hogy a találkozó nyílt lesz, így bárki eljöhet megtekinteni az összecsapást. Reméljük minél többen élnek majd ezzel a lehetőséggel, hiszen kedd délután olyan játékosokat láthatnak a Telkibe ellátogatók, akik hamarosan Thiago Silva, vagy Marcelo nyomdokaiba léphetnek.

Csütörtökön egy második mérkőzésre is sor kerül, 14:00-kor a Vasas Kubala Akadémia csapata - immár a felnőtt játékosok nélkül – a Telki Globall Football Park edzőpályáján csap össze a brazilokkal.

Szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt, különösképpen a keddi centerpályás mérkőzésre, ahol remélhetőleg minél jobban megtöltjük majd a Telki lelátókat! A belépés díjtalan!

2013.05.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu