U16 Kukucska Marcell értékelte a DVSC elleni bajnokit

U16-os korosztályunk a DVSC-DLA elleni bajnoki mérkőzésre múlt héten már pénteken a délutáni órákban leutazott, hogy másnap kipihenten kezdje a találkozót a csapat. Kukucska Marcell is a kerettel tartott, a nyáron hozzánk igazolt játékos foglalja össze a szombati összecsapás legfontosabb részleteit.

-Egész héten erre a meccsre készültünk, mert tudtuk, hogy egy fontos mérkőzés vár majd ránk. Amint elkezdődött az első félidő, nagyon erősen kezdett az ellenfél, és sajnálatos módon nagyon hamar megszerezték a vezetést. Az első félidő eredményén meglátszott, hogy nem koncentráltunk eléggé. A félidőben az edzőnk megpróbálta mindenki fejét helyretenni és kérte, hogy amikor kimegyünk a pályára, mindenki tegyen meg mindent, hogy szépítsünk az eredményen. Így is tettünk, a második félidőben sokkal jobban néztünk ki. Nyomás alá helyeztük a Debrecent, sikerült helyzeteket kialakítani, amiből lőttünk is egy gólt. Sajnos több helyzetünk kimaradt, de a második félidei játékunk után emelt fővel távozhattunk. Nagyon sokat tanultunk ebből a meccsből...

A mai napon az Illés Akadémia-Haladás ellen lép pályára Tóth Mihály vezetőedző korosztálya. Marcell elmondta, hogy nagyon keményen edzett a keret egész héten annak érdekében, hogy most az ellenféltől ne csak egy pontot vegyünk, el hanem hármat!

2017.04.28. 08:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu