VKLA Le kell szűrni a tanulságokat U14

U14

2014.04.16. szerda 11:00

Vasas Kubala Akadémia – Felcsút 1-5 (0-3)

Összeállítás: Bánfalvi D. – Csongvai Á., Baranyi B., Dankó M., Bodnár M. – Váradi M., Módly M., Nagy B. – Papp M., Kovácsréti M., Fialovszky M.

Csere: Feka M.– Papp M. helyett, Szirmai B. – Kovácsréti M. helyett, Nagy Z. – Dankó M. helyett, Banka G. –  Fialovszky M. helyett a szünetben, Erős N. – Nagy B. helyett az 50. percben, Radnó G. –Váradi M. helyett a 60. percben, Molnár L.

Sárga lap:

G.: Csongvai Á.

Harmati Tamás, vezetőedző: A 24. forduló ismét egy hétköznapon került megrendezésre, ezúttal szerdán. A Felcsút megerősített csapattal érkezett hozzánk, hiszen azok a játékosok, akik az egy évvel idősebbeknél szoktak játszani most a saját korosztályukban bizonyíthattak. Ez alaposan meglátszódott már az első percekben. Néha az volt a benyomásom, hogy idősebb játékosok ellen kell helytállni a Kubalás srácoknak. Nagy nyomás alatt játszottunk folyamatosan, és csak idő kérdése volt, mikor szerzik meg a vezetést a sárga-kékek. A félidő közepén a vendégek erősségeiket kihasználva, két perc alatt kétgólos előnybe kerültek. Vártuk a félidőt, hogy rendezni tudjuk a sorokat, de a szünet előtt 3 perccel sajnos végképp eldőlt a mérkőzés, 0-3. A szünetben megbeszéltük a srácokkal, hogy a fizikális fölény és az eredmény ellenére megpróbálunk a saját stílusunkban futballozni és, hogy mindenki megpróbál egy kicsit többet megmutatni magából. Ennek köszönhetően a második játékrész már sokkal jobban sikerült, jóval bátrabban játszottunk. Erőfeszítéseinket gyönyörű Vasas gól koronázta meg az 50. percben. Csongvai Áron állt oda egy szabadrúgáshoz, és gyönyörűen tekerte a labdát a jobb felső sarokba, 1-3. Az elkövetkező 10 percben voltak lehetőségeink, ha sikerül egy kicsit határozottabbnak lennünk ezekben a játékhelyzetekben, akkor izgalmas lehetett volna a hajrá. A gól azonban az ellenfelünknek jött össze, ráadásul kettő is, így kialakult a végeredmény, 1-5. Ez a mérkőzés kiváló tükörként szolgált a mai napon a srácoknak, voltak, akik nagyon jól jöttek ki ebből, és voltak, akiknek le kell szűrni a tanulságokat és változtatniuk kell. Örülök, hogy voltak olyan egyéni teljesítmények a csapatban, amelyekre igazán büszkék lehetünk, mert ilyen erős ellenfél ellen is meg tudták mutatni magukat. Ez a mérkőzés többet ért, mit bármelyik nagyobb arányú győzelmünk.  Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

 

2014.04.19. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu