U19 Lélektanilag nagyon fontos győzelmet arattunk

Vasas Kubala Akadémia - Debrecen 1-0 (0-0)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.10.22. 14 óra

Tomori Z.  -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D. - Szabó B.,  Dolhai G., Kovács M.,  Rabatin R., Erdélyi Zs. - Borvető Á., Gergye D. 

Cserék: Filipovic M. - Borvető Á. helyett a 65. perc, Rákos B. - Rabatin R. helyett a 74. perc, és György N. - Gergye D. helyett a 80. perc

Gólszerző: Borvető Á. 51. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Sajnos az előző héten egy megnyert mérkőzést vesztettünk el, ami láthatóan megfogta a csapatot, ezért változtattunk egy-két dolgon a heti programban. A listavezető Debrecen érkezett hozzánk a Fáy utcába, akikről tudtuk, hogy nagyon kellemetlen stílusú ellenfél, mert nagyon agresszívek és jól védekeznek. Módosítottunk a felállási formánkon,visszatértünk a bajnokság elején jól bevált háromvédős formációnkhoz, ami láthatóan jobban feküdt a csapatnak. Az első félidő nagy részében az történt, amit elképzeltünk, de a labdaszerzések utáni lassan mentünk át támadásba, így nem tudtunk elég hatékonyak lenni a támadó harmadban. Volt egy tíz perces rossz periódusunk, amikor többet hibáztunk a megengedettnél. Egy rossz védekezési szituáció után büntetőhöz jutott az ellenfél, amit Tomori Zoltán nagy bravúrral hárított. Utóbb kiderült, ez volt a mérkőzés fordulópontja.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy többet használjuk a széleket, mert mindkét oldalon sebességi fölényben voltunk. Amit kértünk a csapattól az megvalósult, Szabó Botond jobb oldali indításával Borvető Áron lépett ki, aki a késlekedő kapus felett a kapuba emelte a labdát. A folytatásban végig nagy küzdelem volt, rengeteg párharccal, ütközéssekkel, aminek következtében sajnos nem volt folyamatos a játék. A Debrecen többet kockáztatott támadásban, de fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A játékunkkal nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, viszont lélektanilag nagyon fontos rangadót nyertünk meg a listavezető ellen. A felnőtt futballra készítjük fel a játékosokat, akiknek tudomásul kell venniük, hogy az eredményesség sajnos nem mindig párosul látványos, szép játékkal.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.24. 08:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu