VKLA Lezajlott akadémistáink nyári felkészülési programjának első hete

2017. július 17-én akadémiai korosztályaink megkezdték az idei bajnoki év nyári felkészülését. A tréningek két helyszínen zajlanak, a Fáy utcai Sportcentrum mellett ezen a nyáron a Rozsnyay utcai füves pálya is akadémistáink rendelkezésére áll.
Az U19-es korosztály élére Laczkó János került, az U17-es csapatot Tóth Mihály vezeti, Horváth Gábor vezetőedző az U16-os játékosokat irányítja, míg U15-ös és U14-es fiataljaink Pál Zoltán és Hámori Ferenc vezetőedzők kezei alatt pallérozódnak. Hálóőreink is a csapatokkal készülnek, idén nyártól az Akadémia kapusedzői között köszönthetjük Kurucz Pétert.
Az augusztus közepéig tartó időszak alatt számos program fogja színesíteni a palettát. Az első héten sportorvosi vizsgálaton jelentek meg játékosaink, majd egy interaktív elsősegélynyújtó előadáson vettek részt a labdarúgók, ahol öt lépésben, kis csoportokban ismerkedhettek meg a legfontosabb elsősegélynyújtási feladatokkal.
Az első hét lezárultával edzőtáborba vonul három korosztályunk. Legidősebb csapatunk Mátraházára utazik, ahol az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb edzőtábora lesz a tréningek helyszíne. Az egész évben nyitva tartó edzőközpont Budapesttől 93 km-re található, hegyvidéki környezetben, 800 méter magasan a Mátrában. A friss levegő és a létesítmény színvonalas feltételei mind ideális helyszínt nyújtanak a Vasas Kubala Akadémia legidősebb korosztályának a felkészüléshez.
U14-15-ös játékosaink a tavalyihoz hasonlóan idén is Algyőn edzőtáboroznak. A Tisza partján található település mindössze 10 km távolságra fekszik Szegedtől, a 47-es főút mentén. Minden igényt kielégítő sportcentrumában füves- és műfüves pályák várják akadémistáinkat.

2017.07.21. 15:31

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu