VKLA Lieszkovszky Zalán: A játékosok fizikai és szellemi fejlődésében szerepet vállalni nagy felelősség

A Vasas Kubala Akadémia szakmai stábjának új tagja, Lieszkovszky Zalán télen érkezett Angyalföldre. Az erőnléti szakember a Dunaújvárosi Egyetemen szerzett tapasztalatokat, majd ismereteit az IWI és a NASM közös szervezésében, valamint az R-Med Akadémián bővítette.

-A labdarúgásban már eddig is jelen voltam, de főleg személyi edzőként dolgozom a Fitness and More edzőtermében, ahol többek között a Fit 4 Race autóversenyzőinek fizikai felkészítésével is foglalkozom.

A labdarúgást alapjait Zalán Dunaújvárosban sajátította el, utolsó ifista éveiben került Paksra, ahol az NB2-es futballban is bemutatkozott. Emellett megismerkedett a futsallal is, amit azóta versenyszerűen űz a Testnevelési Egyetem csapatában.

-Úgy gondolom, hogy a keményen befektetett munka mindig kifizetődik, az élet bármely területéről legyen is szó. Amikor Bajor Richárd - az erőnléti részlegről - megkeresett ezzel a lehetőséggel, azonnal érdekelt a kihívás. Remekül érzem magam, az edzői stáb felkészült és nyitott, a játékosok hozzáállása kiváló, valamint a körülmények is rendezettek. Összességében tekintve úgy gondolom, hogy remek helyre kerültem, a vezetőség pedig a lehető legjobb feltételeket biztosítja a fejlődéshez. A játékosok fizikai és szellemi fejlődésében szerepet vállalni nagy felelősség, viszont amikor évek múlva ez megmutatkozik, az nagyszerű érzéssel tölti el az embert. Mindenképpen a labdarúgásban képzelem el a jövőmet, így a ranglétrát végigjárva, előbb-utóbb szeretnék majd a felnőtt labdarúgásban is szerepet vállalni.

2018.03.17. 09:07

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu