VKLA Ligabajnokság - U10

 

U10

Vasas Kubala Akadémia Fáy – Goldball   1:1  (0:1)

Siketek sporttelep, Goldball pálya, fű, bajnoki mérkőzés 2013.04.26. 17:45

Pályaméret: 60x40 méter, játékidő: 2x30 perc

Összeállítás: Kiss – Sipos, Szántó – Obsuszt, Bereczky, Biben – Biró, Nagy

Csere: Markos, Süveges, Mészáros, Gajzágó, Pócsa

Hiányzó: Várady, Szogolovszkij, Ambrus, Gonda, Molnár, Nguyen, Szilágyi

Gól: Pócsa Csaba

Ambruska Péter, vezetőedző:

Nagyon kétarcú mérkőzést játszottunk. A gyerekeket dicséret illeti azért mindenképpen, mert egy számunkra szokatlanul rossz talajon a játékstílusunkat érvényre tudtuk juttatni, még ha nem is olyan gyorsan és gördülékenyen, mint azt mi tudjuk. A srácok rengeteget mozogtak, a 2:1-es létszámfölény szinte a pálya bármely területén adott volt, és le is játszottuk őket. Az ellenfelünket a játék képében azt hiszem, hogy sikerült felülmúlni, a mérkőzésen hamar gólt, gólokat szerezhettünk volna. A félidő vége felé egy elrontott labdakihozatalból nem jöttünk ki jól, gólt kaptunk. Nem adtuk fel, továbbra is a stílusunk szerint játszottunk. Mivel a pálya talaja akadályozta a passzaink sebességét ezért a srácoktól gyorsabb, erősebb átadásokat kértem. Meg is valósították mezőnyben és kapu előtti játékban is, amit megbeszéltünk, kétszer is szemben voltunk a kapussal, de még ez sem volt nekünk elég. Közben kétszer – háromszor leindítottak minket levegőben, de a védelem jól hárított. Nagyon szép felépített támadásaink tovább folytak, és az egyik végén sikerült is betalálnunk. Ekkor volt még hátra 12 perc. A srácok is érezték, hogy meglehet a második gólunk. A vége előtt 8 perccel egy baloldalon végigvitt támadást kijátszottunk sakk-mattra, amikor a védő elkaszálta Zsombit, büntető. Sajnos a múlt héthez hasonlóan megint sikerült kihagynunk a ,,tizenegyest”, és ezzel a nagy lehetőséget, így bosszantó döntetlen maradt a végeredmény. Mint említettem, kétarcú volt nagyon a meccs, szép, stílusos játék, gyors támadásvezetések, helycserék, rengeteg kialakított helyzet, amit aztán fölé, mellé, kapufára, kapusba lőttünk. A játék minősége még ezen a talajon is mindenképpen előremutató volt, csak így tovább, HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!

 

U10

Vasas Kubala Akadémia Fáy – Budatétény   1:1  (1:0)

Vasas sporttelep, műfüves pálya, bajnoki mérkőzés 2013.04.28. 10:00

Pályaméret: 60x40 méter, játékidő: 2x30 perc

Összeállítás: Kiss – Sipos, Szántó – Markos, Bereczky, Biben – Biró, Pócsa

Csere: Obsuszt, Süveges, Mészáros, Nagy

Hiányzó: Várady, Szogolovszkij, Ambrus, Gonda, Molnár, Nguyen, Gajzágó, Szilágyi

Gól: Nagy Zsombor

Ambruska Péter, vezetőedző:

A mérkőzést egy nagyon masszív, fizikálisan erős, a visszatámadást, letámadást jól és gyorsan csináló csapat ellen játszottuk, nem véletlen másodikak a tabellán. A stílusuk számunkra kellemetlen volt, inkább levegőben támadtak minket, nehéz volt földre vinnünk a labdát. Ennek ellenére azt gondolom, hogy mind labdabirtoklásban, mind a játék minőségében, és ami még fontosabb, kidolgozott helyzetek számában is sikerült felülmúlnunk őket. A mérkőzésen hamar egy-két helyzettel indítottunk, Márkó éles szögből leadott lövése kis szerencsével a hosszú felső sarokban köthetett volna ki. Támadtunk tovább, igyekeztünk sok passzal és lendületes gyors támadásokkal mögéjük kerülni, gólt szerezni. A huszadik perc környékén egy nagyon szép összjáték után Zsombinak sikerült a büntető területen belül kapura fordulni, a kapus szempontjából kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-0 ide. A második félidőben nyomtunk tovább, kértem a srácokat hogy ki ne engedjünk, és a stílusunktól ne térjünk el. A második gól kétszer, de lehet, hogy háromszor is a lábunkban volt, de sajnos nem lőttük be őket. A második félidőben Geló kapusomnak többször is jól kellett főleg szabadrúgást vagy szögletet hatástalanítania, és tisztességgel meg is oldotta a feladatát. Majd a meccs vége előtt öt perccel egy védelmi megingás után egy nagyon szerencsétlen gólt sikerült összehozni, így 1-1re módosult az állás. Az utolsó három-négy percben még kétszer-háromszor el tudtunk menni a pálya szélén, de sajnos a Budatétény védelme is stabil lábakon állt. Kiemelném Olivér és Tas védőmunkáját, mert rengeteg ,,légitámadást” kellett elhárítaniuk, és sokszor építő jelleggel is tudtak játékba avatkozni, nem csak a veszélyt elhárítani. Azt gondolom, hogy tudunk még ennél is jobban, gyorsabban és pontosabban játszani, de talán a pénteki meccs is a lábunkban/fejünkben volt még, valamint ez az ellenfél erős ellenállást tanúsított. Gratulálok mindkét csapatnak, HAJRÁ SRÁCOK, HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!

 

U10

Vasas Kubala Akadémia Fáy – Budatétény   1:4  (0:2)

Vasas sporttelep, műfüves pálya, edző mérkőzés 2013.04.28. 11:10

Pályaméret: 60x40 méter, játékidő: 2x30 perc

Összeállítás: Várady – Süveges, Ambrus – Gajzágó, Szogolovszkij, Nguyen – Gonda, Molnár

Csere: Obsuszt, Markos, Mészáros, Nagy, Bereczky, Biró, Pócsa

Hiányzó: Sipos, Kiss, Biben, Szántó, Szilágyi

Gól: Nguyen Viet Think Attila

Ambruska Péter, vezetőedző:

A szokásos edzőmérkőzésünket is lejátszottuk a bajnoki meccs után. Voltak szép támadásvezetéseink, 5-6 passzig tartó labdabirtoklásaink, de kicsit tompának, életlennek éreztem magunkat. Nem is az a bosszantó igazán, hogy 3 góllal kikaptunk, hanem ami szembetűnő volt, hogy az ellenfél akart jobban, gyorsabbak és főleg a kapu előtt hatékonyabbak voltak nálunk. Nekünk is elég helyzetünk volt ahhoz, hogy ne csak 1 góllal fejezzük be ezt a mérkőzést is, de valahogy mindig elkerültük a kaput. A gól, amit lőttünk, egy nagyon szép összjáték végén született, Sami passzolt Atisnak, aki magabiztosan bepörgette a labdát a kapuba. Ehhez a támadásunkhoz viszonyítva előtte is meg voltak ugyanazok a megoldási helyzeteink, lehetőségeink, de az utolsó passzokba, vagy lövésbe mindig hiba csúszott. Az ellenfelünk pedig továbbra is játszotta az agresszív és gyors futballját. Gratulálok mindkét csapatnak, HAJRÁ SRÁCOK, HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!

 

2013.04.29. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu