U16 Ma újabb szakaszhoz ért a Vitesse szakmai program

Idén a Vasas Kubala Akadémia második hete tartó szakmai programja a mai napon újabb szakaszához ért Hollandiában. U16-os korosztályunk Mónos Tamás vezetőedző irányításával reggel óta Arnhemben tartózkodik, hogy egy három napos program keretében felkészülési mérkőzéseken vegyen részt. A csapattal tartott még Pál Zoltán U14-es vezetőedző, Kézdi Péter akadémiai menedzser és média-kommunikációs stábunk is. 24 fős delegációnk csatlakozott a már hétfő óta Arnhemben tartózkodó Bajor Richárd erőnléti edzőhöz, Schandl Gábor fizioterapeutához és Horváth Gábor U19-es pályaedzőhöz.

A nap korán indult mindenki számára, hiszen többnyire hajnal háromkor keltek a csoport tagjai. Öt órakor már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren találkoztak a résztvevők, a gép fél hétkor felszállt, majd nagyjából két órás repülés után landolt Amszterdamban. Három busszal Arnhembe utaztunk, ahol délben máris egy extra programra érkeztünk. Egykori akadémistánk, Bencze Márk U17-es korosztálya játszott bajnoki mérkőzést, nem más ellen, mint az idei szezonban még veretlen Ajax csapata ellen.

Márk kezdő játékosként lépett pályára, a siker pedig nem maradt el, a Vitesse 4-2-es végeredménnyel győzelmet aratott az erős ellenféllel szemben. Márkkal és holland edzőjével stábunk interjút készített, mellyel hamarosan jelentkezünk.

A mérkőzés után megebédelt a csapat, majd rövid pihenőt követően délután villanyfényes edzésen vettek részt akadémistáink. Jelen pillanatban stábtagjaink az előttünk álló programokat egyeztetik és az eddigi tapasztalatokat, rögzített anyagokat dolgozzák föl, a játékosok pihennek, hét órakor pedig vacsorával zárul a nap. Nagyon korán indult ez a szombati nap, szükség lesz a regenerálódásra, hiszen holnap két felkészülési mérkőzés is vár labdarúgóinkra.

2017.02.04. 21:53

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu