U14 Ma utazik csapatunk Berlinbe

U14-es korosztályunk május 4. és május 8. között a Berlinben megrendezésre kerülő Nike Premier Kupa döntő összecsapásaiban vesz részt.

Magyarországot a Vasas Kubala Akadémia - Pál Zoltán vezetőedző által irányított - csapata képviseli, többek között olyan lehetséges ellenfelekkel, mint az FK Dinamo Moszkva, az FK Sahtar Doneck, az SSC Napoli, az Olympiacos, a TSG 1899 Hoffenheim, a Hertha BSC, az FC Red Bull Salzburg, vagy az AC Sparta Praha. Akadémistáink számos extra programon fognak részt venni a torna alatt, a Hertha BSC - RB Leipzig mérkőzés minden bizonnyal mind közül a legnagyobb sikert fogja aratni.

-Csütörtök reggel indulunk Berlinbe, az európai Nike Premier Cup-ra, ahol Magyarországot fogjuk képviselni - értékeli a kiemelkedő és rangos programot az U14-es korosztály csapatkapitánya, Kerezsi Zalán. A tornán olyan csapatok ellen játszhatunk, mint a Napoli vagy akár a Hertha együttesei, ez pedig óriási lendületet adott a csapatnak. Elképesztő öröm számunkra, hogy Magyarországon mi nyertük meg ezt a kupát. Küzdöttünk ezért és meg is lett az eredménye, hiszen az edzéseken legtöbbször a 100%-nál is többel dolgozunk, most mindenki azért küzd, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba.

2017.05.04. 10:37

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu