VKLA Madarász Ádám az NBII-be igazolt

 

Madarász Ádám , U19-es játékosunk kölcsönben fél évig a Sopron VSE felnőtt csapatába igazol, ennek kapcsán készítettünk vele interjút:

Nagy lehetőség előtt állsz, hiszen a felnőttek között is bizonyíthatsz. Hogyan értékeled a múltadat és a jövődet?

Nagyon szerettem a Vasas Kubala Akadémián eltöltött négy évet, hálás vagyok mindazért, amit kaptam. Most egy nagyon jó lehetőség előtt állok, megpróbálok élni vele és remélem minél magasabb szintre el tudok jutni.

Távol kerülsz szüleidtől, hogyan fogod kezelni a helyzetet?

Egy jó ideje távol vagyok már a szüleimtől, megszoktam az egyedüllétet, eddig is tudtam kezelni. Kicsit másabb lesz, hogy itt albérletben leszek, nem kollégiumban. A körülmények nagyon jók Sopronban, úgy érzem jó helyre kerültem.

Legkedvesebb élményed a Vasas Kubala Akadémián?

A ciprusi edzőtáborok a legkedvesebb élményeim. Szerencsére minden évben az utazó keretben voltam és jó érzésekkel gondolok vissza ezekre az időkre.

Legemlékezetesebb külföldi szereplésed az Akadémiával?

Nyáron az U19-es kerettel Prágában töltöttünk 1 hetet, a CEE Cup-on, ahol nagyon jó eredményt értünk el neves klubcsapatok között.

2009-ben igazoltál a klubhoz és végigjártad a ranglétrát az akadémiai felső korosztályoknál a Fáy utcában. Milyen tanácsot adsz fiatal Kubalás-társaidnak?

Igen, végigjártam a ranglétrát, U17 telén egy nagyobb ugrás volt, hogy  Isa Gabi bá felvitt az U19-es korosztályba, A fiataloknak azt üzenem, hogy küzdjenek, minden edzésen tegyék oda magukat, a kemény munka és az alázat meghozza gyümölcsét.

2013.02.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu