VKLA Magazinunk áprilisi száma már nem sokáig kapható

Április utolsó hetéhez érkeztünk, még akad néhány szám a Vasas Kubala Akadémia Sportmagazinjának 1. kiadásából. Azt gondolod, nem szerepelsz az újságban és ezért nem szerezted még be? Segítünk, íme a tartalom:
-A hétvégi Hungast Kupa beharangozó cikke mellett U13-as csapatunkról is készült egy olyan fotó, melyen Pál Zoltán vezetőedző és csapata látható.
-Tóth Attila sportigazgató nem csupán feladatairól beszélt nekünk, de felvázolja akadémistáink lehetőségeit az akadémiáról való kikerülés után.
-Szakmai szemmel rovatunkban 2 oldalon át akadémiai korosztályaink vezetőedzői, valamint Tuboly Frigyes szakmai igazgató értékeli a tavaszi időszakot. Érdemes elolvasni és eltenni 1-1 számot emlékbe, hiszen a csapat minden tagját érintik ezek a beszámolók, Kun György név szerint is emel ki játékosokat.
-Új játékosaink és a hónap kiemelkedő játékosainak bemutatása mellett a Családban maradt rovatban edzőinkkel és gyermekeikkel ismerkedhetünk meg, de bemutatjuk a nagy sikerű rúgófal előnyeit is.
-Bencze Attila U8-as vezetőedző és Angyal Péter U10-es vezetőedző, valamint a pasaréti bázisról Arnold Zoltán U12-13-as vezetőedző, Hámori Ferenc U10-11-es vezetőedző, és Kóródi Viktor U8-9-es vezetőedzők szintén értékelik a tavaszi folyamatot, itt játékosok is bemutatkoznak, sőt találunk olyan fotókat, amin a csapatok is láthatóak!
-Kedvenc felnőtt játékosod Ádám Martin? Sok-sok érdekességet találhatsz róla az utolsó oldalon, sőt sérülések esetére is tudunk hasznos tanácsokkal szolgálni, ha sietsz és megszerzed a sportmagazin utolsó darabjait! 
Az újság a főépület büféjében - egy csoki áráért - 250Ft-ért megvásárolható!

2016.04.25. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu