U8 Második helyen végzett csapatunk a Dunakanyar Kupán

Dunakanyar Kupa
2017.01.21., szombat

Helyszín: Budakalászi Sportcsarnok

Idő: 9:00-14:30-ig

Létszám: 4+1

Labdaméret: 3-as futsal labda

Játékidő: 1x12 perc

Játékoskeret: Vas Bálint, Biben Botond, Strebek Noel, Tamás Roland, Sautner Péter, Görög Vincent, Spitzer Márton

Csapatok:

A csoport: Vasas KA, Mészöly FC, Eger SE, Liver-3 FC, Soroksár

B csoport: Mészöly FC U10, Videoton, Gödöllői SK, Budakalász

Vasas KA - Mészöly FC 0:0

Vasas KA - Soroksár SC 1:1
Gólszerző: Görög Vincent

Vasas KA - Eger SE 2:0
Gólszerző: Strebek Noel, Görög Vincent

Vasas KA - Liver 3FC 4:0
Gólszerző: Görög Vincent (4)

Döntő:

Vasas KA - Videoton 0:0 (büntetőkkel 1:2)

Vezetőedző:

Hétvégén, Budakalászon szerepeltünk, egy nagyon jó csapatokból álló tornán, ahol a srácoknak sikerül a második helyen végezni. Az első mérkőzésünkön mindkét kapu veszélyben forgott, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk, még is azt mondom, hogy inkább a mi játékunk dominált, közelebb álltunk a gyözelemhez.

A második mérkőzésen már nehezebb dolgunk volt, mert hamar hátrányba kerültünk, de sikerült egalizálni az eredményt, így két mérkőzés után 2 ponttal álltunk.

A harmadik mérkőzés előtt beszélgettünk egy kicsit a srácokkal, hogy egy kicsit jobban koncentráljanak a kapu előtt, és akkor meg lesz a győzelem. Igazam lett, és a harmadik, és negyedik mérkőzésünket nagyszerű játékkal sikerült megnyerni. Itt a gólokból sem volt hiány. Sikerült a fiúknak bejutni a döntőbe több rúgott gólnak köszönthetően, ahol a Videoton volt az ellenfél. Sajnos a rendes játék idő alatt nem esett gól, pedig mindkét csapat előtt adottak helyzetek, így büntetőkkel dőlt el a kupa sorsa, mely a Videotonnak sikerült jobban. Azt hozzá kell tennem, hogy az a labda, amivel a mérkőzéseket játszottuk szokatlan volt, de így volt ezzel a többi csapat is, ugyanis nehéz, és kicsi volt. Folyamatosan beszorult mindenkinek a lába alá, nehéz volt labdát vezetni, az egész tornán nagyon kevés gól született, ebben feltehetőleg ez is közrejátszott.

Nagyon elégedett vagyok a srácokkal, mert mindent megcsináltak, amiket edzéseken gyakorlunk, és ha ugyanezen az úton haladunk tovább, akkor nagyon sok szép siker van még előttünk.

Gratulálok mindenkinek nagyon szép volt srácok!

Hajrá Vasas Kubala!

2017.01.23. 12:32

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu