VKLA Mától látogatható az Illovszky Rudolf emlékkiállítás

Ma 15 órakor hivatalosan is megnyitotta kapuit az Illovszky Rudolf emlékkiállítás. A József Attila Művelődési Központban rendezett eseményen Hegyi Iván, a Vasas SC kommunikációs igazgatója tartott beszédet, ezt követően a vendégek megtekintették a legenda életútjáról készült fotókat és cikkeket.
A kiállítás megnyitójának díszvendégei között volt az idén 90 esztendős Raduly József, aki amellett, hogy legendás labdarúgó volt, jelenleg a Vasas SC tiszteletbeli elnöke is. Józsi bácsi mindig nagy szeretettel fogadja az Akadémia labdarúgóit, most sem volt ez másképpen, boldogan állt össze játékosainkkal egy rövid videó és fotó erejéig.
 Az eseményen többek között tiszteletét tette még Illovszky Rita, Dr. Tóth József - XIII. kerületi polgármester, Hiszékeny Dezső - országgyűlési képviselő, Borszéki Gyula - XIII. kerületi alpolgármester, önkormányzati képviselő, Markovits László - a Vasas SC elnöke és Komjáti András - egykori labdarúgó, Vasas legenda. A kiállítás 2017. október 20-ig tekinthető meg.

2017.09.26. 17:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu