VKLA Megannyi tehetséges angyalföldi fiatalról cikkez a Nemzeti Sport

A mai Nemzeti Sport 3. oldalán Sinkovics Gábor sportújságíró a Vasas felnőtt csapatának tegnapi két edzőmérkőzéséről szóló beszámolójában kiemelt figyelmet szentelt a pályára lépő fiataloknak. Több egykori és jelenlegi Vasas Kubala Akadémia játékosunk tagja volt a felnőtt keretnek a Siófok és a Balmazújváros elleni mérkőzésen. Ez az együttműködés folyamatosan lehetőséget biztosít a bemutatkozásra és a bizonyításra tehetséges akadémistáinknak.

Az esemény fontosságát mi sem jelezte jobban, mint hogy Bernd Storck szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a Siófoki mérkőzést, ezzel együtt pedig saját nevelésű játékosunk, a kezdőként pályára lépő Vida Máté teljesítményét is a Vasas FC színeiben. A cserepadon helyett kapott másik egykori akadémistánk,  Berecz Zsombor, valamint a Siófokon bizonyító Kovács Dávid és Szilágyi Zoltán is. A Siófok elleni mérkőzést a Vasas FC második kerete és a Balmazújváros közötti összecsapás követte. A Vasas színeiben már kezdő játékos volt Berecz Zsombor és több ifista játékosunk is bizonyíthatott: kezdőként lépett pályára Schindler Szabolcs U19-es csapatából a '97-es születésű Tóth Olivér és Horváth Patrik, valamint három '98-as játékosunk: Micsinai Patrik, Kleisz Márk és Pápai Mátyás, aki cserejátékosként gólt is szerzett a szombati napon.

"-Megannyi ismeretlen, tehetséges angyalföldi fiatal megmutatta, hogyan kell legyőzni egy másodosztályú együttest."- olvashatjuk a Nemzeti Sport mai számában a mondatot, mely motiváljon minden fiatal labdarúgónkat a Vasas Kubala Akadémián!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.01.31. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu