U19 Megérdemelt győzelem az Illés Akadémia elleni bajnokin

Vasas Kubala Akadémia – Illés Akadémia 1:0 /0:0/

2017.03.11. szombat, Fáy utcai Sportcentrum

Összeállítás: Bene – Kiss, Takács, Gál, Dolhai /György/ – Pápai, Kovács – Rabatin – Szabó, /Rákos/ Borvető, Gergye /Filipovics/

Cserék: Filipovics, Erdélyi, György, Mráz, Rákos, Malkócs

Gól: Kiss

Gabala Ferenc vezetőedző:

Az előző hét történései után igyekeztünk célzottan készülni a következő megmérettetésre, a csapat vevő volt a munkára. Nem várt könnyű ellenfél ránk!

Köztudott, hogy az Illés Akadémia meghatározó szereplője az utánpótlás bajnokságoknak, így számunkra is komoly kihívást jelentett a mai összecsapás. Az előző mérkőzések elemzése adta az alapot a tervezésre. A történtek bizonyították, hogy jól gondolkodtunk a lehetőségeket illetően. A területek zárása a védekezésünkben jól működött, a labdaszerzések utáni agresszív támadójáték pedig hozta a helyzeteket. Sajnos a kihasználásukkal nem volt szerencsénk, nem voltunk koncentráltak rossz döntéseket hoztunk. Komoly lehetőségeink voltak.

A második félidőben ott folytattuk ahol az elsőben abbahagytuk. Egyre hatékonyabbak lettünk a támadójátékban. A csapat mentális erejének köszönhetően komoly nyomás alatt tartottuk a vendégeket. Minden „ült”, csak a gól hiányzott. Ami végül is egy kimagasló egyéni teljesítménnyel sikerült. Kiss Balázs emlékezetes alakítása hozta meg a vezetést.

Eseménydús végjátékkal ért véget a találkozó, - megérdemelt győzelem született. A csapat minden játékosa dicséretet érdemel, amit láttunk biztató lehet a jövőre nézve!

Hajrá Vasas Kubala!

2017.03.13. 14:35

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu