VKLA Mérkőzés összefoglalók

U16

Airnergy FC - Vasas Kubala Akadémia  2-5 (1-3)

Építők Sportcentrum, füves pálya - 2013.04.17

Összeállítás:

Major B.. – Kerék A., Kubicza P., Fazekas M., Tóth Zs.Á. – László B., Tajti K., Radics Zs.  –  Husz A., Nagy R., Kovács D.

Cserék: Bujbáczi R., Gabala Zs., Vogel M., Paulovicz D.,Toberny M., Tóth O., Marton Sz.

Gól: Nagy R., Husz A., Kovács D.(2), Vogel M.

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Elmaradt mérkőzést pótoltunk. A talaj nagyon vizes és csúszós volt.  Talán ennek köszönhetően rögtön egy komoly védelmi hibával kezdtük a meccset, így alig egy perccel a kezdés után már vezetett a hazai csapat. Sokáig nem kellett várni a reakciónkra. Egyből egy helyzettel nyitottunk, majd egy gyönyörű Kubicza ívelés találta meg a beinduló Nagy Ricsit, aki egy átvétel és egy csel után magabiztosan helyezett a kapuba. Nem sokkal később lekopíroztuk az akciót. Fazekas hosszú  indítását vette le tökéletesen Husz Attila és lőtte ki a hosszú alsót. A félidő vége előtt picivel Husz Attila remek kiugratása után Kovács Dávid vitte a kapusra a labdát, ami közvetlenül a kapuba passzolás előtt felpattant előtte, így kivitte azt a kapu előteréből, a kapus követte Őt. Dávid ekkor hirtelen megfordult és megbökve a labdát átemelte a kapus felett. Fantasztikus találat volt. Ebben a félidőben nagyon pontosan és okosan játszott a csapat. Tökéletesen kombináltunk hosszú passzokkal és rövidekkel egyaránt. Nagyon vizes és saras volt a pálya középen, így sokszor a hosszú átadások jobbak és hasznosabbak voltak. A második félidőben tovább folytattuk a magabiztos játékot. Sajnos egyre több helyzetet hagytunk ki. Több lehetőségünk is volt. Végül Vogel Márk ismét egy hatalmas bombával jelezte, hogy számítani kell rá. Marton Szabi passza után pedig Kovács Dávid szerzett ismét okos és higgadt találatot. Ebben a játékrészben sokkal több rövid átadással próbálkoztunk a középső zónában, több labdát is veszítettünk. A  mérkőzés bizonyos szakaszaiban fegyelmezetlenebbül játszottunk, de ez szerencsére nem ragadt rá mindenkire. A végén még kaptunk egy buta gólt egy rossz helyezkedés és egy apró védelmi hiba után  illetve a frissen beállt Paulovicz Daninak kellett bemutatni egy hatalmas nagy bravúrt. A mérkőzés összképét tekintve megérdemelten nyertek a srácok. Pontosabban és határozottabban játszottak az ellenfelüknél. A védelemből ki kell emelni Kubicza Patrik teljesítményét, aki hiba nélkül hozta le a meccset, támadásban most Kovács Dávid alkotott extrát. Gratulálunk srácok! Csak így tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

     

U16

Vasas Kubala Akadémia – Újbuda FC  10-0 (7-0)

Fáy utca,műfüves pálya - 2013.04.20

Összeállítás:

Major B.. – Tóth O., Gabala Zs., Fazekas M., Tóth Zs.Á. – László B., Tímár G., Radics Zs.  – Kerék A., Bujbáczi R., Kovács D.

Cserék: Toberny M., Oláh R.

Gól: Tímár G.(5), Kovács D.(3), Bujbáczi R., öngól

Késedi Gábor, vezetőedző:

Minden elismerésem a srácoknak. Hatalmas nagy hőségben, egy visszafogottan játszó ellenféllel szemben az utolsó pillanatig mentek előre, hogy gólokat érjenek el. Nehéz szakmai oldalról megközelíteni egy ilyen mérkőzést. A támadójátékunk stimmelt. 10 gól mellett kidolgoztunk még vagy 15 helyzetet. A mi kapunk előtt mindösszesen 1 veszélyesebb szituáció alakult ki. Rengeteget birtokoltuk a labdát. Tímár Gergő 5 gólt ért el két hét pihenő után és ez dicséretes. Kovács Dávid három találatot és megannyi kihagyott ziccert jegyzett. Bujbáczi Roli is feliratkozott a góllövők közé. Radics Zsoltit ki kell emelni mindenképp a 4 önzetlen gólpassza miatt. Az utolsó kettő élményszámba ment. Előbb egy nagyon szép beívelést fejelt be gyönyörű mozdulattal, majd egy tökéletes lapos centerezést fejezett be Gergő. Az U18-as mérkőzésen győztes gólt szerző Marton Szabinak ismét csak gratulálni tudunk. Most egy parádés kapáslövés szerű befejezéssel tette fel az eddigi teljesítményére a koronát! A sérülteket és betegeket várjuk vissza, hogy teljes erővel tudjuk folytatni a munkát.  Gratulálunk srácok! Csak így tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

     

U17

2013.04.20. Győr műfű, 10:00

Győr - Vasas Kubala Akadémia 1:2 (1:1) 

Összeállítás: Jeszenszky - Kubicza, Hesz, Orosz, Busa - Tóth, Dinka, Dorogi - Weiland, Szilágyi, Forgács 

Csere: Weiland h. Nagy (60.p.), Forgács h. Vogel (70.p.), Szilágyi h. Husz (85.p.) 

Gólszerző: Kubicza, Szilágyi   

Domján Norbert, vezetőedző:

A csapat óriási alázattal és minden áron való győzni akarással játszotta le a 90 percet. Jól kezdtük a játékot, a 15. percben Weiland Maximilian helyzetét a gólvonalról mentették a hazaiak. Jól zártuk a területeket és már a középpályán labdákat szereztünk, a Győr nem tudott nyomást helyezni ránk. A vezetést mégis megszerezték, a 30. percben egy felívelt szabadrúgást csúsztattak a hálónkba. A gól után nem estünk össze, átvettük a játék irányítását és Forgács Bence oldal szabadrúgását Kubicza Patrik fejelte a hazaiak kapujába. A 2. játékrészt is jól kezdtük, többet birtokoltuk a labdát és egy szép Forgács - Szilágyi kényszerítő után utóbbi játékosunkat szabálytalanul szerelték a büntető területen belül, a jogos 11-est Szilágyi Máté értékesítette. Az utolsó fél órában a Győr nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, beszorítottak minket a kapunk elé, de védőink "stabil lábakon álltak" és Jeszenszky Ádám is remek védéseket mutatott be. Mindenki kivette a részét a sikerből és mivel jobban akartuk a győzelmet ellenfelünknél, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Gratulálok a CSAPAT teljesítményéhez, szép volt fiúk!!!

 

U18

Vasas Kubala Akadémia – Újbuda   4:3  ( 3:1 )

Fáy u.

Összeállítás:

Lékai- Fazekas, Kiss G., Baglyas, Szemerédi- Nagy L., Simon, Fischer. – Jákó, Thoma, Szemes.

Csere:

Szemerédi helyett Szabó R. az 55. percben, Fazekas helyett Béres az 75 percben, Jákó helyett Marton a 79.percben,

Gól: Thoma (3), Marton

Isa Gábor, vezetőedző:

Kényszerből ezen a héten is egy teljesen más felállításban kellett pályára lépni, mint a múlt héten. Ez meg is látszott a csapat teljesítményén. Már a mérkőzés elején látszott, hogy a mai napon nagy gondjaik lesznek a védekezéssel. Az első tízpercben jóformán a felezővonalat nem tudtuk átlépni, és hogy az ellenfelünk nem vezetett két-három góllal, pusztán a szerencsénknek köszönhetjük. Ennek ellenére mi szereztünk vezetést, amit a vendégcsapat perceken belül egalizált. A félidő közepére kiegyenlítődött a mérkőzés, és a szünetre Thomának köszönhetően kétgólos előnyre sikerült szert tenni. A második félidőben az utolsó helyen szerénykedő vendégcsapat legalább hat ziccert kihagyott, sőt 5 percen belül kiegyenlített. Ekkor egy fabatkát sem adtam volna még a pontszerzésre sem. A végén aztán a 15 éves Marton Szabi, aki egy pár perce állt be csereként, egy gyönyörű lövéssel megszerezte a győztes gólt. Mint tudjuk a foci nem igazságos sportág…

     

U19

Győri ETO FC – Vasas Kubala Akadémia 5:1 (2:0)

Győr ETO Park füves pálya, 2013.04.20. 10:00 óra

Összeállítás:

Németh – Tóth, Rőthy, Kis, Marcsek – Vida, Nagyházi, Berecz – Primus, Katona, Lesták.

Cserék:

El-Sherif – Kis helyett az 17. percben, Kovács – Németh helyett a 32. percben és Kollár – Lesták helyett a 74. percben.

Márton.

Gólszerző:

Primus Renátó a 69’ percben.

Kiállítva: Marcsek a 36. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A múlthéthez képest jól kezdtük a mérkőzést, jobb ritmusban és agresszívabban. A 14. percben Németh Márk és Kis Balázs egy szögletet követően ütköztek. Az ápolás után mindketten folytatták a mérkőzést, de Balázs állapota tovább romlott. Már menni sem bírt és megállt a pályán, de sem a játékvezető sem a hazaiak nem álltak meg. Közben kontratámadást vezetve ellenfelünk kihasználta létszámhátrányunkat és gólt szereztek 1-0. Nem hittem a szememnek! A cserét követően hitvesztés nélkül közlekedtünk a pályán. A múlthéten önmagunkhoz és most ellenfelünkhöz képest többet birtokolva játszottunk az első félórában. A támadás felépítésünk higgadtra és olykor látványosra sikeredett a védőzónából a közép harmadba.  Ám a támadó zónába eljutva az utolsó passzok gyorsan elkapkodva pontatlanok voltak. Berecz Zsombor és Primus Renátó adott feladatot az ellenfél védőinek és kapusának, de a lövések célt tévesztettek vagy a védőknek sikerült blokkolniuk. Közben Németh Márk sem tudta a sérülését figyelmen kívül hagyni és cserét kért. Majd következett az újabb pofon. Marcsek Ákos szabályos szerelését mezrángatás miatt sárgalappal figyelmeztették és mivel ez a második volt félóra játék után létszámhátrányba kerültünk a kiállítás miatt. Pár percre rá a becsúszó szerelésünk egy zöld mezű játékos elé pattan, akinek beadását befejelték a kisalföldiek 2-0. A félideig nem változott a játék képe, továbbra is egyenrangúak voltunk eggyel kevesebben is. A második félidőre a védekezés átszervezését követően a saját térfelünkön szerzett labdákkal iramodtunk meg. Jó pár lehetőségünk volt Katona Bence és Primus Renátó jóvoltából a védők mögé kerülni. Az egyik beadás után a labda átszállt a hosszúra, ahol Vida Máté kapuba tartó lövését a védő kézzel blokkolta és ezt a játékvezető kivételével mindenki látta. Majd ismét egy kontrából jöttek el a győriek és a jobbról jövő beadást lecsúszva találta el a támadó és a hálóba hullott a labda 3-0. Rövidre rá szépíteni tudtunk. Berecz Zsombor remek labdája az induló Primus Renátó elé került és ziccerben a hosszúba gurított 3-1. Támadásaink után a létszámhátrányunk miatt a visszatámadásaink csak kevésszer sikerültek, így megpróbáltunk mielőbb a labda vonala mögé visszazárni. Egy hazai szöglet után sajnos a fegyelmezetlenségünket fejjel gólra váltották 4-1. A mérkőzés ezzel a góllal eldőlt, de továbbra sem láttam játszani nem akaró játékosokat a csapatunkban. A létszámelőnyben lévő Győr pozícióba felállva sem tudta a labdakihozatalunkat megakadályozni. Egy elrúgott labdát sem láthattunk, továbbra is játékkal a közép harmadig eljutva játszottunk. Röviddel a vége előtt a balszélen futó győri akciót állítottunk meg, de a visszapattanó labda a center elé pattant, aki beállítva a végeredményt a hosszúba lőtt 5-1. A mai 90 perc alatt annyi feladattal kellett megküzdenünk és annyi ellenállásba ütköztünk, mint eddig az egész bajnokság alatt. Hiába a kapott buta gólok, de ne felejtsük el, hogy a körülmények mi magunk voltunk. Sajnálom a mérkőzést, mert egy verhető csapattól szenvedtünk meg nem érdemelt vereséget.

2013.04.21. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu