VKLA Micsinai Miklóst a Siófok szerződtette

A tavalyi U19-es csapatból Kovács Dávidon és Szilágyi Zoltánon kívül felfigyelhettünk egy harmadik labdarúgóra is, aki egy ideje már a BFC Siófok programjain tűnik fel. Micsinai Miklós nem csupán részt vett a siófoki eseményeken, de sikerült is meggyőznie a szakmai stábot, hiszen a klub profi szerződést kötött tehetséges akadémistánkkal.

-Nagyon örülök, hogy a Siófok csapatába tudtam igazolni. Hálás vagyok vagyok a Siófoknak, hogy hittek bennem és profi szerződést kínáltak. 6 éves koromban kezdtem focizni, Édesanyám íratott be Kecskeméten az UFC-be. Szeretnék köszönetet mondani azért az időszakért UFC-s edzőimnek, Vrabély Győzőnek, illetve Torbavecz Józsefnek. Később az SC Hírös-ÉP csapatához kerültem, ahol akkoriban Koós Károly volt az edzőm, akinek a mai napig hálás vagyok és köszönettel tartozom.

Miklós meghatározó éveket töltött a Vasas Kubala Akadémiánál, ez pedig úgy tűnik most már végérvényesen kihat az ifjú labdarúgó jövőjére.

-11 évesen kerültem a Vasas kötelékébe. Simon Imre figyelt fel rám és ő is volt az edzőm az első évben. Szeretnék köszönetet mondani Vasasos edzőimnek: Molnár Richárdnak, Kondér Gábornak, Késedi Gábornak, Komódi Lászlónak, Kerekes Barnának, Pintér Tamásnak, Répási Lászlónak, Simon Antalnak és Schindler Szabolcsnak. Köszönöm nekik a fáradhatatlan munkájukat, türelmüket, energiájukat. 7 évet töltöttem a Vasasban, erre a 7 évre pedig mindig szívesen tekintek majd vissza, hiszen nagyon sokat tanultam itt, nagyon sokat köszönhetek a Vasasnak!

2016.08.11. 13:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu