U7 Minitornát rendeztünk a Mészöly FS és a Kelen SC csapataival

Vasas Fesztivál

Korosztály: U7 Pasarét

Helyszín: Vasas Pasaréti bázis

Pályaméret: 15x20m  Játékidő: 1x12perc

Keret: Bori Nimród, Bozó Rudolf, Havasi Nándor, Salamon Adorján, Nagy Nicholas, Komár Milán Bercel

Mérkőzések:

Vasas KA - Mészöly FS

Vasas KA - Kelen SC

Sütő Krisztián vezetőedző:

Szombaton a Vasas pasaréti bázis pályáján az Akadémia egy három csapatos mini tornát szervezett az U7-os korosztálynak. Ellenfeleink a Kelen SC és Mészöly Focisuli csapatai voltak.

Négy mérkőzés alatt, mindkét ellenfelünk ellen kétszer léphettünk pályára. A nagy kánikulában a srácok egy pillanatig sem álltak le, az első másodperctől az utolsó sípszóig végig futottak, egy párharcot sem feladva próbáltak labdát szerezni. Ennek eredménye, hogy kétszer is győztesen hagyhattuk el a pályát. Amit edzéseken megkövetelek tőlük, sok esetben már-már "rutinból" megcsinálják és ehhez raknak hozzá mindig valami kis egyéni megmozdulást. Nagyon nagy dicséret illet mindenkit a csapatból, hogy ilyen melegben is a maximumot nyújtották, épp ezért is sikerülhetett megannyi gólt szereznünk. A torna végén minden játékos egy kis csokival és arany éremmel térhetett haza a sikerélmények mellett.

Külön köszönet mindkét csapatnak akik elfogadták meghívásunkat és részt vettek a tornán, és a szülőknek, hogy hétvégén is foci volt az első.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.05.30. 12:09

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu