VKLA MKB-Euroleasing Torna

 

VII.MKB Euroleasing torna

U11-es korosztály

Az elmúlt hét végén U11-es csapatunk is részt vett a hagyományos nemzetközi teremlabdarúgó tornán, mely torna az U12-es korosztályok számára került megrendezésre ebben az évben is.

A fiúkkal nagyon vártuk az első komoly megmérettetést és megtiszteltetésnek is éreztük, hogy egyáltalán részesei lehetünk egy idősebb korosztályos tornának.

Elhatározásunk az volt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtva – az eredményt figyelmen kívül hagyva – próbáljunk szerepelni.

Az első napon nem sikerült megvalósítani céljainkat, felemásra sikeredett a szereplésünk. Az első ellenfél nagyon erősnek bizonyult számunkra, súlyos vereséget szenvedtünk, ennek ellenére a másik mérkőzésünkön – a harmadik az UTE távolléte miatt elmaradt – úgy érezzük jobban játszottunk, de ez is kevés volt a győzelemhez.

Mégsem adtuk fel! Az alsó házba jutva a nem titkolt cél az volt, hogy nyerjük meg és mutassuk meg a szurkolóknak, hogy a nagyobbak ellen is képesek vagyunk a jó teljesítményre!

Szombaton az első mérkőzésünkön szoros eredményt elérve nyertünk, míg a második Vác elleni játékunk kifejezetten látványos és eredményes is volt. A harmadik találkozóra úgy készültünk, hogy megpróbálunk meglepetést okozni a jó erőkből álló Videotonnal szemben. Rendkívül jó kis mérkőzésen sikerült Őket legyőznünk és ezzel a 9. helyet megszereznünk.

 Ennek igazán nem azért örültünk, mert előkelő helyen tudtunk végezni, hanem azért, mert az első olyan alkalom volt, ahol megmutathattuk, hogy jó közösség és jó csapat lettünk. Büszkék voltak magukra a fiúk és én is büszke vagyok Rájuk! Remélem elhiszik, hogy a munka és a baráti szellem hozhatja meg a jó teljesítményt!

Gratulálok Fiúk! További jó munkát!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

Siposné Edit

edző

2013.02.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu