U16 Módly Márk beharangozója a hétvégi, MTK elleni bajnoki kapcsán

Hétvégén az MTK csapata látogat hozzátok a Fáy utcába. Tavasszal játszottatok már egymással a felsőházban, egy nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk akkor.

-Április elején játszottunk velük legutóbb, akkor egy nagyon jó színvonalú és izgalmas mérkőzésen 3:1-es MTK vezetés után sikerült felállnunk és két gólt szerezve elhoztunk egy pontot Agárdról.

Nem tévedünk, ha azt mondjuk, ezúttal is pontszerzés cél?

-Egyértelműen ezzel a küzdeni akarással kell kimennünk a pályára most is. Ezúttal a hazai pálya is minket fog segíteni, ráadásul nem is akármilyen pályáról van szó, hiszen az Illovszky stadionban fogunk játszani, ami szerintem plusz motivációt ad majd a csapatnak. Ez, valamint az a tény, hogy ez lesz az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünk ebben a szezonban, kellő önbizalmat adhat mindenkinek.

Milyen ellenfelet vártok a nagy múltú stadion gyepére?

-Biztos vagyok benne, hogy az ellenfél nagyon motiváltan érkezik majd hozzánk, hiszen nekik mindenképpen a három pont megszerzése lesz a cél ezen a találkozón. Úgy gondolom, hogy pont ez lesz az, amit kihasználhatunk, mert mi teljesen nyugodtan készülhetünk és talán nem vagyunk annyira győzelmi kényszerben, mint ők, így nem lesz rajtunk akkora nyomás, mint a vendégcsapaton.

Az elmúlt, gólzáporos szombathelyi mérkőzésetek után hogyan készültetek a héten az MTK fogadására?

-Fontos, hogy tanuljunk a múlt szombati, Illés Akadémia elleni mérkőzésünkből. Ha sikerül újra szervezett csapatként funkcionálni védekezésben és támadásban egyaránt, higgadtak maradunk a kapu előtt és kihasználjuk helyzeteinket, akkor biztos vagyok benne, hogy legalább olyan jó ellenfelei leszünk az MTK-nak, mint másfél hónapja és egy nagyon jó eredményt fogunk elérni ellenük. Hajrá Vasas!

2016.05.27. 12:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu