VKLA MTK elleni győzelem, sorozatos edzőmérkőzések - beszámolók, értékelések

ZÁRTKAPUS BAJNOKI ÉS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK:


MLSZ Országos U19 Kiemelt Csoport - 10. forduló
Vasas Kubala Akadémia - MTK Budapest 5-4 (2-3)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. február 17., szerda 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Horváth, Katona, Sztojka, Farkas B. (Riesz, 76.), Kapornai, Józsa (Letenyei, 88.), Csákány (Farkas G., 46.), Juhász, Kiss-Szemán, Szilágyi, Puska (Gyurkó, 80.)
gólszerzők: Józsa (2), Juhász, Sztojka, Katona

László András, vezetőedző:

- Egy nagyon jó iramú, változatos, gólokban és fordulatokban gazdag találkozót játszottunk az MTK csapata ellen. Az első 22 percben hatalmas védekezési hibákat követtünk el, amit ellenfelünk kegyetlenül kihasznált, így gyorsan háromgólos hátrányba kerültünk. A harmadik bekapott gól után viszont hamar szépítettünk, majd a félidő vége előtt egy gólra csökkentettük a hátrányunkat, ennek köszönhetően vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A második félidőben már mi irányítottuk a játékot, így előbb kiegyenlítettünk, majd átvettük a vezetést is. Újabb fordulatként az MTK büntetőt értékesített és egalizált, de csapatunk nagyot küzdött a győzelemért, amit a 86. percben szerzett találatunkkal sikerült is megszereznünk. A végeredmény ellenére nem vagyok teljesen elégedett, hiszen egyik ellenfelünknek sem adhatunk ekkora előnyt. Természetesen a győzelemnek örülök, de csak a 22. perctől mutatott játékot és hozzáállást tudom elfogadni.


MLSZ Országos U19 Kiemelt Csoport - 11. forduló
FTC - Vasas Kubala Akadémia 4-1 (4-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. február 20., szombat 10:00
1101 Budapest, Kismartoni út 4.

összeállítás: Horváth, Katona, Baliga, Sztojka (Nagy-Kolozsvári, 66.), Kapornai, Józsa (Földi, 60.), Csákány (Rédling, 46.), Letenyei (Riesz, 46.), Kiss-Szemán, Szilágyi, Puska (Gyurkó, 60.)
gólszerző

László András, vezetőedző:

Sajnos ezt a találkozót az FTC teljesen megérdemelten nyerte meg. A szerdai bravúros fordítás után ezúttal nem volt annyi erő a csapatban, hogy hátrányból ismét fel tudjunk állni. Ellenfelünk újra hamar előnyhöz jutott, utána ugyan voltak lehetőségeink az egyenlítésre, de ezeket most nem tudtuk gólra váltani. A második találat utáni lélektani előnyt a Fradi kegyetlenül kihasználta, így eldöntötte a találkozót.  Természetesen kielemeztük a találkozót és várjuk a szerdai sorsolást, hogy melyik csapat ellen kezdjük meg a felsőházi szereplésünket.


U17-es felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-2 (1-1)
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 19., péntek 14:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

gólszerző: Nagy-Kolozsvári

Komódi László, vezetőedző: 

- Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk a bajnokság kezdete előtt, de ennek a találkozónak a hangulata már teljesen olyan feszült volt, mintha valóban elkezdődött volna az idény. A kezdeményezéssel és a labdabirtokláson alapuló támadásépítéssel elégedett voltam, viszont a kialakított helyzetek befejezéseivel, megoldásaival már kevésbé. Nem ér semmit a kombinatív játékkal kialakított mezőnyfölényünk, ha ez eredményben nem mutatkozik meg. Sokkal koncentráltabb döntéseket szeretnék látni a ziccerbe kerülő játékosoktól, illetve a helyzetkihasználás mellett az agresszívabb védekezést is hiányoltam, mert úgy éreztem magam a kispadon, mintha idegenben játszottunk volna. A párharcokban való férfiasabb küzdelmet nem csupán az edzéseken szeretném tapasztalni, hanem pont az ilyen magas intenzitású mérkőzéseken az ellenfeleinkkel szemben!


MLSZ Országos U16 Kiemelt Csoport - 11. forduló
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-3 (0-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. február 19., péntek 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Bánfalvi, Szabó (Pretz, 46.), Pállai, Vass, Necula (Szendeff, 62.), Lukács (Farkas B., 46.), Pócs, Farkas J. (Kis, 74.), Vecsey, Herrich, Mező (Rab, 46.)
gólszerző: Pretz (52.)

Desits Szilárd, vezetőedző:

Sajnálatos módon az egész mérkőzésen nem voltunk agresszívak, sem dinamikusak, a játékunk is hagyott kívánnivalót. Nagyon nem tetszett, amit produkáltunk, próbáltunk cserékkel frissíteni, de ők sem hoztak változást, így a jó erőkből álló Győr teljesen megérdemelten nyert. 


MLSZ Országos U15 - 16. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Várda LA 1-2 (1-1)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. február 20., szombat 14:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ivanics, Nagy (Molnár M., 49.), Márta, Bárány (Kovács B., 59.), Almeida, Girsik (Kovács K., 78.), Molnár Cs., Borgula, Simon, Lukács, Laudán
gólszerző: Molnár Cs. (5.)

Nagy Gábor, vezetőedző:

- Nagyon jó mentalitással léptünk pályára, a fiúk egytől-egyig jól álltak bele a párharcokba. Rögtön letámadtuk a vendégcsapatot a középkezdésünk után. A nagy nyomás utáni labdaszerzésünkből rögtön ziccerbe kerültünk az első percben, de Laudán Csongor helyzetét még védte a kapus. Két perccel később a támadó felfogásunkból tizenegyest tudtunk kiharcolni, melyet Molnár Csaba magabiztosan értékesített. A vezető gólunk után sem álltunk vissza, szerettük volna megszerezni a második gólt. Kontrolláltuk a mérkőzést, dominálni tudtunk. Tetszett, hogy hátulról építkezve, kombinatív játékkal többször eljutottunk az ellenfelünk tizenhatosáig, de ott éreztem némi tanácstalanságot. Több átlövést szerettem volna látni a támadóinktól, hiszen sokszor 9-en védekeztek ellenünk a saját 30-asukon. A huszadik percben egy rossz védekezés, helyezkedési hiba és az azt követő buta szabálytalanság után kiegyenlített a vendégcsapat. El kell ismerni, szép gólt szerzett szabadrúgásból a Kisvárda. Ezután sem éreztem semmilyen problémát, nem nagyon változott a játék képe, többnyire ellenfelünk térfelén folyt a játék. A második félidő elején egy jól lejátszott kiforgásunkból labdát veszítettünk, a hosszan előre vágott labdánál ismét rosszul helyezkedett az egyik belső védőnk, majd a beadás után kapásból - szintén látványos - gólt tudott rúgni ellenfelünk. Ez volt a második és egyben utolsó kapura lövése a Kisvárdának, amiből két gólt szereztek. A mérkőzés végéig hajtottunk az egyenlítésért. A vendégek az előny birtokában defenzív futballra rendezkedtek be, egyetlen céljuk volt, hogy valamilyen formában kivédekezzék a hátralévő időt és egy-egy előre vágott labda után ismét a védelmünk mögé kerüljenek. A rendkívül sok párharcot hozó mérkőzésen mi akartunk futballozni, építkezni, játékkal bontani, de ez most sajnos nem párosult eredménnyel. A vereség ellenére megfelelő hozzáállással játszották végig a találkozót a játékosok, helyenként szemre is tetszetősen futballoztak. Ezúttal nem volt igazságos a futball. 


MLSZ Országos U14 - 16. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Várda LA 5-3 (3-0)
zártkapus bajnoki mérkőzés
2021. február 20., szombat 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Földi (Drávucz, 70.), Balogh (Rieger, 64.), Keller, Földes (Fátyol, 41.), Lászlóffy, Erdey (Tilki, 41.), Göndör (Alarishi, 64.), Ivády, Barkóczi, Ottucsák (Angi, 64.), Horváth (Szalai, 64.)
gólszerzők: Földes (19.), Horváth (27.), Barkóczi (30., 56.), öngól

Horváth Gábor, vezetőedző:

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Bár kevés kidolgozott helyzetünk volt, de az adódó lehetőségeinkkel maximálisan élni tudtunk, így a szünetre  már háromgólos vezetéssel mehettünk. A második játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A félidő derekáig további gólokkal tudtuk növelni előnyünket, azonban a várdaiak is kihasználták védelmi megingásainkat, ami a végére így egy gólzáporos mérkőzést eredményezett. Bravúros győzelmet arattunk a nagyon jó erőkből álló ellenfelünkkel szemben.


U13-as felkészülési mérkőzés
SZAC U13/14 - Vasas Kubala Akadémia 1-4
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 18., csütörtök 17:00
1183 Budapest, Thököly út 5.

összeállítás: Esery, Mónus, Dévényi, Barna, Balogh, Kismartoni, Büki, Szalai, Alszegi, Gyuriczky, Gergely (Rab, Phan, Polgár, Szabad, Németh, Varga)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a SZAC U14-es csapatával. Az előre megbeszélt elvárásokat mindenki maximálisan teljesítette, az eddig tanult technikai, taktikai elemek is visszaköszöntek.


U13-as felkészülési mérkőzés
DVTK - Vasas Kubala Akadémia 2-2 
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 20., szombat 11:15
3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.

összeállítás: Esery, Mónus, Dévényi, Rab, Balogh, Kismartoni, Wébel, Phan, Németh, Varga, Alszegi (Szabad, Gyuriczky, Gergely, Büki, Barna, Polgár)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben megérdemelten szereztünk vezetést, jól játszottunk, bátran mentünk előre, míg a második részben a DVTK ragadta magához a kezdeményezést, folyamatos nyomás alatt tartva minket. Összességében egy jó iramú mérkőzést játszottunk.


U13-as felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - Újpest FC 5-0
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 11., csütörtök 14:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Esery, Mónus, Polgár, Rab, Balogh, Vata, Phan, Wébel, Gyuriczky, Alszegi, Szabad (Ménesi, Dévényi, Kismartoni, Büki, Barna, Varga, Németh, Gergely)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Nagyon jó mérkőzést tudtunk játszani az Újpest FC korosztályos csapatával. A felkészülési időszak eddigi leghasznosabb meccse volt, már kezdtük megvalósítani az év elején megfogalmazott feladatokat, alapelveket. Az időjárás egy picit rányomta a bélyegét az első 10 percre, de utána egyre jobb tempóban tudtunk játszani. Nagyon sok elem visszaköszönt az elmúlt néhány hétben tanultakból, kezdeményezően fociztunk, bátran léptünk be a játékba hátulról, szép gólokat lőttünk.


U13-as felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - Várda LA 3-1
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 13., szombat 13:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Esery, Mónus, Dévényi, Rab, Balogh, Vata, Phan, Wébel, Alszegi, Varga, Szabad (Dévényi, Kismartoni, Büki, Barna, Németh, Gergely, Gyuriczky)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Izgalmas, lüktető mérkőzést játszottunk a Kisvárda legjobbjaival. A csapatok bátran felvállalták a támadófutballt, ezért mindkét kapu előtt akadtak helyzetek, bár gólok csak a második félidőben születtek. Külön öröm, hogy csütörtök után szombaton is jól bírtuk a tempót.


U13-as felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - MOL Fehérvár FC 3-1
2021. február 06., szombat 12:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi,  Mónus, Dévényi, Rab, Kismartoni, Phan, Wébel, Gyuriczky, Alszegi, Sztankóczy (Esery, Polgár, Vata, Büki, Barna, Szabad)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Jó iramú mérkőzést játszottunk a MOL Fehérvár FC együttesével. Az első 15 percben ellenfelünk próbálta ránk erőltetni a saját játékát, de szép lassan kezdtük átvenni az irányítást. Bár a vendégeknek is voltak nagy helyzeteik, mégis mi tudtuk megrúgni az első gólt, ami megnyugtatta a csapatot. A második félidőben 4 próbajátékos is a pályán volt, illetve ekkor már más játékstílusban futballoztunk. Bár a távolságokat még meg kell szokni, de sokkal jobb képet festett a csapat, mint a hétközi felkészülési mérkőzésen.


U13-as felkészülési mérkőzés
MTK Budapest - Vasas Kubala Akadémia 4-1
2021. február 03., szerda 15:00
1087 Budapest, Sport u. 2.

összeállítás: Esery,  Mónus, Dévényi, Rab, Vata, Phan, Wébel, Gyuriczky, Alszegi, Varga (Ménesi, Polgár, Kismartoni, Büki, Sztankóczy, Szabad)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Sajnos nem úgy alakult ez a felkészülési mérkőzés, ahogyan azt elterveztük. Az ellenfél gyorsan ránk erőltette az akaratát, mi pedig könnyen átadtuk a területeket. A felkészülés folyamán a tanult elemeket tovább kell rögzíteni, hogy azok nagyobb nyomás alatt is automatikussá váljanak, ne kapkodjunk. Ez a mérkőzés jól megmutatta, hogy ki kell lépni a komfortzónából annak érdekében, hogy az ilyen mérkőzések nem érjenek minket váratlanul.


U13-as felkészülési mérkőzés
III. ker. TVE - Vasas Kubala Akadémia 0-10
2021. január 23., szombat 15:00
1037 Budapest, Kalap u. 1.

összeállítás: Esery, Gergely, Dévényi, Barna, Balogh, Vata, Wébel, Büki, Nagy, Alszegi, Németh (Ménesi, Polgár, Kismartoni, Phan, Gyuriczky, Sztankóczy, Varga)

Balázs Péter, vezetőedző:

- Bátran, jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az első percekben gólt is szereztünk. A következő 25-30 percben viszont a mezőfölényünket nem tudtuk további gólokra váltani. Hiába dolgoztuk ki sorra a helyzeteinket, valami hiba mindig becsúszott a gépezetbe. Folyamatosan forgattuk az oldalakat, hogy az ellenfél mögé tudjunk kerülni, rengeteg beadás, szöglet érkezett a kapu elé, de mégis kimaradtak a helyzetek. A félidő vége felé végre sikerült a második találatot megszereznünk, ami azért is volt fontos, mert a kapusunktól indult a támadás és 4-5 játékos közreműködésével egy szép támadásvezetés végén született meg a gól. A második félidőben a cserék jól szálltak be, bátran játszottak, aminek köszönhetően sok szép találat született. Összeségében egy jó mérkőzést játszottunk.


U12-es felkészülési mérkőzés
DVTK - Vasas Kubala Akadémia 2-3 (0-3)
zártkapus felkészülési mérkőzés 11:15
2021. február 20., szombat
3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.

gólszerzők: Hirbik (2), Szabó

Angyal Péter, vezetőedző:

- Szombaton az Észak-Keleti csoport listavezetőjéhez látogattunk. Kemény, harcos mérkőzést játszottunk egymással, helyzetek voltak itt is, ott is. Az első félidőt uraltuk, rendre sikerült győztesként kijönni a párharcokból és gyorsan járattuk a labdát is, megérdemeltünk vezettünk 3-0-ra. A második félidőben kicsit „bent ragadtunk az öltözőben”, de a kapott gól után sikerült rendezni a sorokat és több gólhelyzetet is kialakítottunk, viszont ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani. A futball a kihagyott helyzeteket megbünteti, így ellenfelünk 3-2-re szépíteni tudott. Az utolsó 10 perc a diósgyőrieké volt, ennek ellenére a győzelem megérdemelt.


U12-es felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - Várda LA 1-0 (1-0)
zártkapus felkészülési mérkőzés
2021. február 13., szombat 14:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

gólszerző: Hirbik

Angyal Péter, vezetőedző: 

- A Kisvárda csapatával még nem játszottunk, de tudtuk, hogy kemény összecsapás vár ránk. Mindkét csapat védekezése stabil volt, nehezen törtük fel egymás védelmét. Többet birtokoltuk a labdát, szép támadásokat vezettük, de a végéről sokszor hiányzott a befejezés. Szerencsére egy gyors területváltást követően az ellenfél mögé tudtuk játszani a labdát, így megszereztük a vezetést az első félidő közepén. Arra nem számítottam, hogy ez egyben a mérkőzés végeredményét is jelenti majd. Igazán nagy iram nem volt, de mégis sokat kellett küzdeni azért, hogy a mérkőzést mi irányítsuk.


U12-es felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - MOL Fehérvár FC 6-1 (1-0)
2021. február 06., szombat 10:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

gólszerzők: Hirbik (2), Szendeff (2), Strebek, Szabó

Angyal Péter, vezetőedző:

- Idei legjobb formáját hozta a csapat. Keményen beleálltunk az 1:1 elleni párharcokba, sikerült is a mérkőzés végéig nagy tempót diktálni. Az első félidőben inkább mezőnyben folyt a játék, míg a második részben többször sikerült megbontani ellenfelünk védelmét. Passzjátékunk pontosabb volt, mint az előző héten, bátrabb és gyorsabb támadásokat vezettünk. Védelmünk is nagyon határozott volt, sokszor segítették a támadásokat. Igazi csapatmunka volt ez a győzelem!


U12-es felkészülési mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - Gödöllői SK 10-0 (5-0)
2021. január 23., szombat 10:00
1139 Budapest, Fáy utca 58.

gólszerzők: Hirbik (5), Szabó (2), Kocsis (2), Szendeff

Angyal Péter, vezetőedző:

- Hasonló ellenféllel találkoztunk, mint az előző héten, de most sokkal pontosabban játszottunk. Gyorsabban járt a labda és többet mozogtunk anélkül is. Jobban védekeztünk és ellenfelünknek is kevesebb teret hagytunk. Nem volt ekkora különbség a mérkőzés elején, de ellenfelünk a második játékrészre elfáradt, így sorba jöttek a nagy helyzetek, amit jó százalékban gólra is váltottunk. 


Női NB II. Keleti csoport - 14. forduló
zártkapus bajnoki mérkőzés
Vasas Kubala Akadémia - FC Hatvan 1-3 (1-2)
2021. február 13., szombat 16:30
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Bánovics, Horváth, Fehér, Zádori (Koncz, 59.), Kriskó (Zágonyi, 81.), Kardos, Kovács (Rigó, 59.), Cavicchiolo, Turcsányi, Papp, Molnár (Hlavacska, 73.)
gólszerző: Papp (21.)

Hámori Ferenc, vezetőedző: 

- Első tavaszi bajnoki mérkőzésünkön nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, de sajnos így sem sikerült pontot szereznünk. A kevés lehetőség közül - ami a csapatok előtt adódott - ellenfelünk jobban használta ki helyzeteit, ezzel maga javára fordítva a találkozót. Játékunkkal az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk, de a kapuk előtt nem voltunk elég határozottak, emiatt a pontszerzés sem sikerült. Ettől függetlenül gratulálok a játékosok teljesítményéhez.


Női NB II. Keleti csoport - 15. forduló
zártkapus bajnoki mérkőzés
Újpest FC - Vasas Kubala Akadémia 5-2 (5-1)
2021. február 20., szombat 16:30
1046 Budapest, Tábor u. 16-18.

összeállítás: Bánovics (Janecz, 46.), Horváth O. (Csáki-Zeke, 55.), Fehér, Hlavacska (Hámori, 83.), Elek (Kriskó, 46.), Cavicchiolo (Horváth D., 65.), Kovács (Hegedűs, 46.), Kardos, Turcsányi, Papp, Molnár (Zádori, 83.)
gólszerzők: Papp (32.), Kardos (86.)

Hámori Ferenc, vezetőedző:

- Ebben a fordulóban a listavezetőhöz látogattunk. Az első játékrészben ellenfelünk játékban, agresszivitásban és helyzetkihasználásban is fölénk nőtt. A második félidőben sokkal kiegyenlítettebbé vált a játék, a hazaiaknak lényegesen kevesebb lehetősége adódott, nekünk viszont több helyzetet is sikerült kialakítanunk az ellenfél kapuja előtt, melyből egyet értékesítettünk is. Sajnos nem tudtunk meglepetést okozni, de a második félidei hozzáállásunkra lehet építeni a következő fordulókban. 

2021.02.23. 10:50

Vissza

 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 ETO FC GYŐR 11 8 1 2 25
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 2 2 23
  4 DVSC-DLA 11 6 2 3 20
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 6 1 4 19
  6 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 6 0 5 18
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 5 0 6 15
  9 DVTK 11 2 4 5 10
  10 MOL FEHÉRVÁR FC 11 2 1 8 7
  11 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 1 3 7 6
  12 PAKSI FC 11 1 2 8 5
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 10 0 1 30
  2 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 9 0 2 27
  3 MOL FEHÉRVÁR FC 11 6 1 4 19
  4 DVTK 11 6 1 4 19
  5 MTK BUDAPEST 11 6 0 5 18
  6 DVSC-DLA 11 5 2 4 17
  7 FERENCVÁROSI TC 11 5 2 4 17
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 5 1 5 16
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  10 ETO FC GYŐR 11 2 2 7 8
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 2 1 8 7
  12 PAKSI FC 11 0 0 11 0
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 8 1 2 25
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 8 1 2 25
  3 BUDAPEST HONVÉD - MFA 11 8 0 3 24
  4 ETO FC GYŐR 11 6 3 2 21
  5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 6 2 3 20
  6 DVSC-DLA 11 6 1 4 19
  7 MTK BUDAPEST 11 5 1 5 16
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 4 2 5 14
  9 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 3 0 8 9
  10 PAKSI FC 11 2 2 7 8
  11 DVTK 11 1 2 8 5
  12 MOL FEHÉRVÁR FC 11 1 1 9 4
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD - MFA 14 13 0 1 39
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 12 1 1 37
  3 MTK BUDAPEST 16 12 0 4 36
  4 DVSC-DLA 16 11 3 2 36
  5 UTE 16 9 4 3 31
  6 MOL FEHÉRVÁR FC 16 9 2 5 29
  7 FERENCVÁROSI TC 16 7 2 7 23
  8 ETO FC GYŐR 15 7 2 6 23
  9 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 13 6 3 4 21
  10 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 6 2 8 20
  11 DVTK 16 4 4 8 16
  12 PAKSI FC 16 4 3 9 15
  13 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 15 3 2 10 11
  14 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 15 2 2 11 8
  15 KTE LA 16 1 2 13 5
  16 PMFC 16 1 0 15 3
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD - MFA 17 13 2 2 41
  2 DVSC-DLA 16 13 1 2 40
  3 FERENCVÁROSI TC 15 11 3 1 36
  4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 10 1 3 31
  5 ETO FC GYŐR 15 7 4 4 25
  6 MOL FEHÉRVÁR FC 15 7 3 5 24
  7 MTK BUDAPEST 17 7 2 8 23
  8 PAKSI FC 16 7 1 8 22
  9 PMFC 16 7 1 8 22
  10 KTE LA 15 5 2 8 17
  11 DVTK 15 5 2 8 17
  12 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 14 5 1 8 16
  13 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 4 2 10 14
  14 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16 3 3 10 12
  15 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 16 3 2 11 11
  16 UTE 15 1 2 12 5
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 9 1 1 28
  2 UTE 11 9 1 1 28
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 8 1 2 25
  4 REAC SPORTISKOLA SE 11 8 0 3 24
  5 KELEN SC 11 7 2 2 23
  6 DUNAHARASZTI MTK 11 5 1 5 16
  7 BUDAÖRS 11 3 2 6 11
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 3 2 6 11
  9 DOROGI FC 11 3 0 8 9
  10 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 2 2 7 8
  11 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 1 1 9 4
  12 BVSC-ZUGLÓ 11 0 3 8 3
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 10 0 1 30
  2 FERENCVÁROSI TC 11 10 0 1 30
  3 UTE 11 10 0 1 30
  4 KELEN SC 11 7 1 3 22
  5 DOROGI FC 11 4 2 5 14
  6 BVSC-ZUGLÓ 11 4 1 6 13
  7 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 3 2 6 11
  8 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 2 4 5 10
  9 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 2 4 5 10
  10 REAC SPORTISKOLA SE 11 2 0 9 6
  11 DUNAHARASZTI MTK 11 1 3 7 6
  12 BUDAÖRS 11 1 3 7 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS FC 13 11 1 1 34
  2 ASTRA-ALEF HFC - ÜLLŐ 14 11 1 2 34
  3 DLA 12 9 2 1 29
  4 MTK HUNGÁRIA FC 13 9 0 4 27
  5 ETO FC GYŐR 15 7 3 5 24
  6 KELEN SC 15 6 3 6 21
  7 KÉSZ - ST. MIHÁLY FC 13 6 2 5 20
  8 BUDAÖRS 13 5 2 6 17
  9 FERENCVÁROSI TC 15 4 2 9 14
  10 VESZPRÉM FC USE 14 4 2 8 14
  11 FEHÉRVÁR FC 14 4 2 8 14
  12 HALADÁS-VIKTÓRIA 12 3 3 6 12
  13 VASAS AKADÉMIA 12 2 2 8 8
  14 FC HATVAN 15 1 1 13 4
               
               
 •   M GY D V P
  1 SZEKSZÁRDI UFC 9 9 0 0 27
  2 BUDAPEST HONVÉD 9 5 2 2 17
  3 BMTE - AIRNERGY FC 7 5 1 1 16
  4 PAKSI SE 8 5 0 3 15
  5 SZENTLŐRINC-SPORTOLDA 8 3 1 4 10
  6 BVSC-ZUGLÓ 8 2 2 4 8
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 1 2 5 5
  8 SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE 8 1 2 5 5
  9 DUNAÚJVÁROS PASE (törölve) 0 0 0 0 0
  10 BSE PALÓC FARKASOK USE (törölve) 0 0 0 0 0
  11 REAC SISE-FEMINA 7 0 0 7 0
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚJPEST FC 12 11 1 0 34
  2 SOROKSÁR SC 12 11 0 1 33
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 8 3 2 27
  4 FC HATVAN 12 7 1 4 22
  5 KAZINCBARCIKAI SC FC 14 7 1 6 22
  6 MONORI SE 11 4 1 6 13
  7 VASAS AKADÉMIA 12 4 0 8 12
  8 NYÍRSÉG NŐI SCE 10 3 2 5 11
  9 GYULAI AMAZONOK 13 3 2 8 11
  10 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  11 SZOLNOKI MÁV UFC 11 2 1 8 7
  12 CIGÁND SE 10 1 1 8 4
  13 NAGYMÁGOCS NSE (törölve) 0 0 0 0 0
  14 HAJDÚSZOBOSZLÓI SE (törölve) 0 0 0 0 0
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

COVID19-tájékoztatás
Infók
Női toborzó

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu