U19 Nagyon erős ellenfél ellen lépett pályára csapatunk

Felkészülési mérkőzés

U19

2017.02.08. szerda, Ikarus pálya, műfüves 11 óra

Vasas Kubala Akadémia - MTK (NB3, felnőtt vegyes)  0-9 (0-2)

Benke A.  -  Kiss B., Takács Zs., Gál M., Csibra D. - Pápai M. - Rákos B., Kovács M.,  Dolhai G., Erdélyi Zs.  - Filipovic M.

Cserék: Mráz R., György N.,  Farkas K., Malkócs M., Danyis J., Borvető Á.   

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Nehéz értékelni a csapatot egy ilyen mérkőzés után, mégis külön kell választanunk a két félidőt. Az első félidőben szervezetten védekeztünk egy olyan MTK ellen, akiknek nagy része a felnőtt csapatban szerepel, míg a többiek az NB3-ban. A hazaiak négy lehetőségből kettőt gólra váltottak, igaz mindkét esetben óriási egyéni hibáknak köszönhetően kerültünk hátrányba. Nekünk két lehetőségünk volt a gólszerzésre, de egyik esetben a kapufa segítette ki a hazaiakat, míg a másiknál a "megszokott" ziccerünket rontottuk el.

A második félidő értékelhetetlen volt, mert csapatunk négygólos hátrányban teljesen szétesett, ami elfogadhatatlan ilyen szinten. Két hetünk lesz arra, hogy rendet tegyünk a fejekben, mert ezt a sportágat sokkal nagyobb alázattal, és elszántsággal kell űzni. Azok az igazi sportemberek, akik a legnagyobb pofon után is képesek talpra állni! Pénteken ismét pályára lépünk a Gödöllő felnőtt csapata ellen, ahol bizonyíthatjuk, hogy igazi sportemberek vagyunk.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.02.09. 21:46

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu