U19 Nagyot küzdött a csapat Felcsúton

Vasas Kubala Akadémia - Puskás Akadémia 1-1 (1-1)

Felcsút, II-es füves pálya 2016.10.08. 10 óra

Lőrincz P. - Kiss B., Takács Zs., Csibra D., Dolhai G. – Kleisz M., Pápai M., Rabatin R. - Erdélyi Zs., Borvető Á., Rákos B. 

Cserék: Gergye D. - Rákos B. helyett a 70. perc, Filipovic M. - Erdélyi Zs. helyett a 70. perc és György N. - Rabatin R. helyett a 85. perc

Gólszerzők: Kiss B. 27. perc illetve Magyari Sz. 26. perc

Kiállítva: Takács Zs. 90. perc, illetve Suscsák M. 68. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen a hazaiak a BL csapatukkal tartottak főpróbát a nemzetközi kupavisszavágó előtt. Aki látta a mérkőzést az tapasztalhatta, hogy a magyar fiatalok is képesek nagy iramban és agresszívan játszani. Az első félidőben az "olasz futball" jellegzetességeit láthattuk, mert a nagy iram mellett, mindkét csapat a biztonságos védekezésre törekedett, helyenként szikrázó párharcokkal. Láthatóan megleptük a hazaiakat a játékstílusunkkal. Mi támadtunk, mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést egy kontratámadás után. Szerencsére, egy perccel később Kiss Balázs révén egyenlíteni tudtunk, ami láthatóan feldobta a csapatot. A gól utáni időszakban nagyon jól játszottunk, mert a megszokott magas tempó jobban feküdt nekünk.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy a támadó harmadban még bátrabbak és hatékonyabbak legyenek. Ott folytattuk a mérkőzést, ahol az első félidőben abbahagytuk, a labdaszerzéseink után gyors támadásokat vezettünk. Gólokkal vezethettünk volna. Mindkét csapat a győzelemre játszott, ami élvezetesebbé tette a mérkőzést. Egy szabálytalanságot követően emberelőnybe kerültünk, amit nem tudtunk megfelelően kihasználni, mert indokolatlanul sokat passzoltunk a védő harmadban. Az összes támadót a pályára küldtük, mégis a hazaiaknak volt lehetőségük a gólszerzésre, de Lőrincz Péter magabiztosan védett. Az utolsó percben sajnos Takács Zsombor is a kiállítás sorsára jutott, aki a mezőny egyik legjobb embere volt. Nem sikerült győznünk, mégis dicséret illeti a CSAPATOT, mert Felcsúton nem nyulak voltunk a pályán, hanem spártaiak.

Gratulálok mindkét csapatnak a jó mérkőzéshez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.10. 15:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu