MLSZ Négy játékos által is érintettek vagyunk az U17-U19-es elitkörben

Megtörtént a bő keret kihirdetése U17-19-es korosztályainkban. A fiatalabb csapat hazai pályán próbálja meg kiharcolni a horvátországi Európa-bajnoki szereplést, ellenfeleink az orosz, az izraeli és a norvég együttesek lesznek. Az U17-es korosztályban 16 csapat vesz részt a viadalon, így akár a második hellyel is ki lehet kerülni a kontinensviadalra. Labdarúgóink március 21-én, kedden Telkiben játszanak első alkalommal Izrael ellen, 23-án az Új Hidegkuti Nándor Stadionban Oroszország ellen, majd 26-án Telkiben Norvégia ellen. Játékosaink mindhárom mérkőzését természetesen élőben közvetíti az M4 Sport csatorna.

Az U19-es válogatott március 20-én utazik Csehországba, majd 22-én Magyarhradison kezdi meg szereplését az elitkörben. Első ellenfelünk Csehország lesz, március 24-én az osztrákokkal játszik Michael Boris együttese, 27-én pedig Zlin lesz a Skócia elleni mérkőzés helyszíne. Az U19-es Eb-n csupán nyolc csapatos, így a csoportból csak az első helyezett jut ki a Grúziában megrendezésre kerülő Eb-re.

U17-es korosztályban tehetséges labdarúgóink, Opavszky Balázs és Arday Dominik mellett egykori akadémistánk, a ma már Vitesse színeiben futballozó Bencze Márk kaptak helyet a keretben. Az U19-es válogatott egyik kerettagja Kleisz Márk, a tavaly nyáron Akadémiánk színeiben profi szerződést aláíró, s jelenleg a Vasas FC-ben futballozó labdarúgó.

2017.03.10. 08:10

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu