U9 Negyedik helyezés a II. BVSC-Zugló Kupán

II. BVSC-Zugló Kupa

BVSC, műfüves pálya, 2017.02.26., 09.00-12.00, 1x18

Csapat: Ménesi Kevin - Gergely Bence, Farkasházy Dániel, Dévényi Zsombor, Genye Koppány, Giambertone Luca, Fehér Benedek, Büki Sámuel, Varga Zénó

Mérkőzések:

Vasas Kubala Akadémia - Bp. Honvéd 0:3

Vasas Kubala Akadémia – BVSC 2:4 (gól: Genye K., Fehér B.)

Vasas Kubala Akadémia – Ikarus 4:3 (gól: Giambertone L., Fehér B., Varga Z., Büki S.)

Vasas Kubala Akadémia – Dalnoki 0-5

Vasas Kubala Akadémia – REAC 0-0

Arnold Zoltán vezetőedző:

Vasárnap részt vettünk - vegyes csapattal (Pasa+Fáy) - egy nagyon színvonalas, pörgős tornán, aminek a BVSC adott otthont.

Nagyon tempós mérkőzéseket játszottunk, jó ellenfelekkel, amik a fiúk fejlődése szempontjából nagyon fontos volt. Minden mérkőzésen megpróbálták a játékosaink megvalósítani a megbeszélteket. Az első és második mérkőzésen hiányzott a támadások befejezésénél a pontosság. Mezőnyben felvettük a versenyt az ellenfelekkel, viszont az ellenfél térfelén, a kapu előtt picit több bátorságra lett volna szükség. Az Ikarus ellen már jobban figyeltek a srácok és meg is lett az eredménye. A Dalnoki ellen sajnos a védekezésben sok volt a hiba, sokszor könnyítettük meg az ellenfél dolgát a saját kapunk előtt. Az utolsó mérkőzésünket a REAC ellen játszottuk. Végig dominált a csapat a mérkőzésen, rengeteg helyzetet dolgoztak ki a fiúk. Sajnos nem tudtuk támadások végén feltenni az i-re a pontot, pedig a mutatott játék alapján a srácok megérdemelték volna a győzelmet.

A csapat a negyedik helyet érte el, gratulálok a srácoknak a hozzáálláshoz, picit több bátorsággal érem fog lógni a fiúk nyakában legközelebb. Külön gratulálok a torna legjobb kapusának Ménesi Kevinnek!

Hajrá Vasas Kubala!

2017.03.01. 13:32

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu