MLSZ Németh Márk a válogatottból jelentkezett

-Nagyon megtisztelő volt számomra, hogy ismét meghívást kaptam Telkibe az U15-ös válogatott keretébe - kezdte beszámolóját Akadémiánk kapusa az elmúlt néhány nap eseményeiről.
-Kiváló feltételek mellett készültünk a csehek elleni meccsekre, ráadásul lehetőséget kaptam, hogy mindkét mérkőzésen játsszak, a második meccsen pedig kezdő lehettem. Az összecsapások nagyon szorosak voltak, játékban és erőnlétben is kiemelkedtek a csehek, de úgy érzem helyt tudtunk állni. Hatalmas élmény volt a címeres mezben a Himnuszt hallgatva elkezdeni a találkozót. Szerintem a játékommal segíteni tudtam a csapatot, ezért továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy a Svájc ellenni mérkőzésen is magamra húzhassam a címeres mezt!
 

Preisinger Sándor szövetségi az edző az mlsz.hu-nak nyilatkozott a mérkőzéseket követően:
-Védekezésben sokat javultunk a keddi mérkőzést követően, de a bosszantó egyéni hibákat most sem sikerült kiküszöbölni, így annak ellenére is vereséggel zártunk, hogy a csehek kidolgozott akcióból nem tudtak gólt szerezni. Két nagy iramú mérkőzésen vagyunk túl, egy jó erőkből álló rivális ellen, amely elsősorban azért tudott fölénk kerekedni, mert fizikálisan jelenleg előrébb járnak a játékosai.

Magyarország-Csehország 1-3 (1-2)
Magyarország: Németh Márk (Vaits Marcell, 41.) - Szabados Attila (Wágenhoffer Márton, 41.), Török Kevin, Balogh Botond, Hosszú Zétény - Kosznovszky Márk (Kata Mihály, 41.), Németh András (Ominger Gergő, 56.) - Komáromi György, Vitális Milán (Major Sánuel, 41.), Csányi Ádám (Szalka Máté, 56.) - Zuigéber Ákos

2017.03.03. 10:06

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu