VKLA U12 - Nemzetközi edzőmérkőzés

U12

Vasas Kubala Akadémia- Kassa 3:2 (0:0)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.03.06. 13:00 óra

Összeállítás:

Bánfalvi D. –Kovács D., Mogyorósi V., Dankó M., Puskás Zs. –Kovács O., Váradi M., Halmai Á. –., Baráth G., Kálnoki-Kis Zs., Pigler B.

Csere:

Németh R, Benyó I.

 Gól: Pigler B.(2), Baráth G.

Harmati Tamás, vezetőedző: A hétközi nemzetközi edzőmérkőzésünk kiváló alkalmat biztosított számunkra, hogy feledtetni tudjuk a hétvégi kellemetlen emlékeket. A srácok így is álltak hozzá a meccshez, és már az első perctők magukhoz vettek az irányítást. A stílusjegyeinket jól sikerült megjeleníteni, a mezőnyben jól ment a játék, sokat birtokoltuk a labdát, de a kapu előtt nem voltunk elég határozottak. Ahogy az lenni szokott, a sok kihagyott helyzet után, ellenfelünk az első nagy lehetőségét kihasználta, és megszerezte a vezetést. A fiúkat a bekapott gól alaposan feltüzelte, így a jó játékhoz szép Vasas gólok is társultak, és rövid időn belül már 2 gólos előnyre tettünk szert, amin még sikerült ellenfelünknek a végén kicsit szépíteni. Összességében jó mérkőzés volt, gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala!

 

 

U12 B

Vasas Kubala Akadèmia - MFK Kosice  4-0 (1-0)

Összeállítás:

Winkler D,- Horváth L, Engler D, Engler B, Sagáth Z,- Szirony K, Dombai B, Edôcs D,- Szabó B.

Cserék:

Garai L, Balla P, Smolek B.

Gólszerzők:

Dombai B 3, Edőcs D

Bencze Zsolt, vezetőedző:

Lejátszottuk első nemzetközi mérkőzésünket. Az első perctől kezdve nagy kedvvel játszottak a gyerekek. Amit megbeszéltünk, - kisebb hibáktól (pl. szélességi játék) eltekintve szervezettek és határozottak voltunk. A labdakihozatalunk jól működött, a szélső védők jól léptek be a támadásokba. A tolódásokkal és az egymás biztosításával sem volt gond. Támadások befejezésében már voltak kisebb-nagyobb hibák. Az utolsó passzokra jobban oda kell figyelni, hogy még eredményesebbek lehessünk. Ez a mérkőzés is abban erősített meg, hogy jó úton haladunk.

     

2013.03.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu