VKLA Nemzetközi teremtornánk főtámogatója a Football Factor

2016. február 27-28. között, egy két napos rendezvény keretében kerül sor Budapesten, a Vasas Fáy utcai sportcsarnokában a Vasas-Football Factor U12-es Nemzetközi Labdarúgó Teremtornára. A Football Factor a Vasas Kubala Akadémia hivatalos partnereként, mint az Adidas felszerelések beszállítója, idén névadó szponzorként jelenik meg a rangos eseményen. Az esemény kapcsán Szélesi Ágnes ügyvezetővel beszélgettünk.

A Football Factor társadalmi szerepvállalását aktívan megfigyelhetjük a hazai labdarúgás területén, fontos számotokra a klubokkal való együttműködés. A munkátok során megtaláljátok és támogatjátok azokat a kezdeményezéseket, amelyek értékrendje szerint fontos célokat szolgálnak. Egyes döntéseiteknél melyek azok a képviselt értékek, amelyek a saját elveitekkel is megegyeznek és létrejöhet az együttműködés?

-A Football Factor immár hosszú évek óta szolgálja a magyar labdarúgás teljes egészét. Ebben voltak nehezebb időszakok is, amikor minden építő jellegű munka szélmalomharcnak tűnt, ám mára szerencsére teljesen átalakult mind a közeg, mind pedig a magyar labdarúgás teljes környezete, így természetesen sokkal jobb dolgozunk. Eleinte javarészt a játékosokkal álltunk kapcsolatban, hiszen a profik számára Magyarországon csak mi rendelkezünk megfelelő kínálattal. Mára viszont szinte a teljes NBI-es mezőnnyel szoros együttműködésben dolgozunk. Egészen természetes, hogy a grassroots és az utánpótlás labdarúgás is kiemelt szerepet kap nálunk, ennek lehet zászlóshajója a Vasas Kubala Akadémia és a Football Factor közötti együttműködés. Minden egyesület, klub, csapat, de akár baráti szerveződés megtalálhat nálunk mindent, amire csak szüksége lehet, azonban kiemelt partnerként csak olyanok mellett jelenünk meg, akik hozzánk hasonlóan a minőségi munka és a magyar labdarúgás fejlődése, fejlesztése mellett teszik le egyértelműen a voksukat. A Vasas Kubala Akadémia esetében kétség sem merülhet fel e tekintetben.

Megfigyelhetjük, hogy egyre több sportszervezet törekszik tudatosan arra, hogy tevékenységeik során pozitív, felelősségteljes képet közvetítsenek környezetüknek, főként a fiataloknak. A felelősségvállalásotokban mi az a filozófia, amivel segíteni és formálni tudjátok a megalkotott pozitív képet?

-A magyar labdarúgás történelmi értékei elvitathatatlanok, és szeretnénk ennek továbbadásában aktívan részt venni mi is. Kereskedőként nekünk a megbízhatóság és a minőségi kiszolgálás a legfontosabb értékek, amit közvetítenünk kell partnereink felé. A magyar labdarúgásban betöltött jelentős szerepünk azonban nagy felelősséggel is jár, hiszen tömegekkel állunk kapcsolatban. Ez természetesen édes teher számunkra, az ehhez hasonló tornák pedig tökéletes alkalmat adnak arra, hogy népszerűsítsük a fair play szellemét és az utánpótlás nevelésének jelentőségét. Vannak olyan kezdeményezéseink is, amelyek – szándékosan – kevesebb nyilvánosságot kapnak, ezek javarészt hátrányos helyzetű, illetve beteg gyerekek megsegítését célozzák.
Emellett kiemelten fontos számunkra, hogy olyan gazdasági társulásokkal dolgozzunk együtt, akik együttműködnek az MLSZ-szel az átlátható gazdálkodás stratégiai céljának elérésében.

Lényeges számotokra, hogy részt vállaljatok és a rendelkezésetekre álló eszközeitekkel segítsetek a sport közösségépítő munkájában is. Gyermek és felnőtt labdarúgótornákat egyaránt látogattok és támogattok. Idén a Vasas-Football Factor U12-es Nemzetközi Labdarúgó Teremtorna névadó szponzora lesztek.

-...és ez különösen nagy büszkeséggel tölt el bennünket. A szervező gárda és a résztvevő csapatok pedig garantálják számunkra, hogy valóban jó döntést hoztunk, amikor a torna mögé álltunk és a nevünket adtuk hozzá. A Vasas, Kubala László maga, az Akadémia és Football Factor is hasonló értékeket képvisel, mondhatom, saját területükön kiemelkedő márkák. Örülünk, hogy itt lehetünk.

A két napos rendezvényen a Football Factor standja jelen lesz. A programra vagy az üzletetekbe ellátogató érdeklődők számára a focicipők, mezek, táskák, labdák és egyedi csapatmezek széles választéka mellett milyen extra kínálattal készültök idén?

-Sajnos itt a csarnokban csak ízelítőt tudunk adni kínálatunkból. Biztosíthatunk azonban mindenkit, hogy akár a webshopunkban, akár az üzletünkben mindenki mindent megtalál, amire egy szurkolónak, vagy játékosnak (legyen az profi, vagy amatőr) szüksége lehet.

2016.02.18. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu