VKLA Női szakágunk jelentős átalakuláson esett át a nyáron

 
A Vasas Kubala Akadémia női szakága jelentős átalakuláson, fejlesztésen esett át a nyári időszakban. Korosztályainkat minden tekintetben bővítettük, így már nem csupán a tavalyi U15-ös és U17-es csapatokkal készülünk az idei szezonra.
 
Az első és legszembetűnőbb változás a felnőtt női labdarúgás kialakítása volt, melynek fő célja, hogy az utánpótlásból kiöregedő játékosainknak a Vasason belül legyen lehetőségük folytatni a futballt. A Vasas és az 1. FC Femina között idén létrejött megállapodásnak köszönhetően Vasas-Femina néven az NBII-es bajnokságban indítunk egy csapatot, de emellett két további bajnokságban is részt veszünk egy-egy társasággal. Utánpótlás csapataink - U18 és U15 - a tavalyi évhez hasonlóan MLSZ bajnokságban fognak szerepelni a 2016/17-es bajnoki évben.
 
Fontos további változás az eddigi évek gyakorlatához képest, hogy a Vasas Kubala Akadémia női szakága regionális központtá vált. A fejlesztés lehetővé teszi ezentúl, hogy U6-U13 korosztályú ifjú leány labdarúgóink kifejezetten a számukra szervezett, Bozsik tornának megfelelő lebonyolítású eseményeken szerepelhessenek.
 
Várunk mindenkit nagy szeretettel - 6 éves kortól- , aki szeretné kipróbálni magát a labdarúgásban, vagy már játszik valahol, de szeretne csatlakozni nagy múltú egyesületünkhöz!

2016.07.06. 18:18

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu