U16 Oláh Krisztián értékelte az U16-os bajnoki szereplést

A Honvéd ellen és Szombathelyen is az idősebbek között léptél pályára. Ilyenkor hogyan telik a heti munkátok, melyik korosztálynál folyik a közös munka?

-A héten az idősebbek edzésein nem vettem részt, csak a meccs előtti napon, mert a saját korosztályomban edzettem és csak pénteken csatlakoztam az U16-hoz.

A szombati mérkőzésetekre utaznotok kellett, nem is keveset. Ennek ellenére úgy kezdtétek a játékot, ahogy terveztétek és a vezetést is sikerült megszereznetek.

-Hétvégén az Illés Akadémia ellen játszottunk, akiket előzőleg 2:0-ra megvertünk.  A meccset jól kezdtük, meleg volt, ezért így még nehezebb volt a feladatunk. Megszereztük a vezetést, majd kiegyenlítettek a szombathelyiek, onnan szerintem elengedtük a meccset és kaptuk a gólokat.

A szünetben volt lehetőség átbeszélni a történteket és elővenni minden tartalékot.

-A félidőben egy kicsit összekaptuk magunkat és megpróbáltunk visszajönni a meccsbe. A végére vissza is jöttünk, de már késő volt és nem tudtunk kiegyenlíteni.

Hogy érzed, mi az, amit másképp kellett volna tennetek a pályán, hogy sikerüljön győzelmet szerezni?

-Ebből a meccsből is lehet tanulni. Amire legközelebb oda kell figyelnünk, hogy motiváltabbnak kell lennünk és nem szabad butaságokból gólt kapni.

2016.05.26. 08:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu