U16 Oláh Krisztián értékelte csapata FTC elleni mérkőzését

U16-os korosztályunk hétvégén a Ferencváros együttesét fogadta hazai pályán, Oláh Krisztián csapatkapitány szerint nem olyan kezdéssel, ami tőlük elvárható lett volna.

-Fejben nem koncentráltunk kellően, aminek meglátszott az eredménye, hiszen ellenfelünk jobban kezdte a meccset. Három védős rendszerben kezdtünk, de ez nem vezetett sikerre, így fél óra után változtattunk a felálláson, és visszaálltunk a megszokott, négy védős rendszerbe, ráadásul egy kényszerű csere kicsit meg is zavarta a csapatot. Az első félidőben többször mögénk kerültek az ellenfél játékosai, ebből több helyzete is volt a Ferencváros csapatának. Természetesen nekünk is voltak lehetőségeink, már az elején volt egy kapufánk, majd egy les gólt szereztünk, így 0-0-ás állással mentünk be az öltözőbe.

A szünetben az volt a célkitűzés, hogy a csapat a második félidőben nagyobb akarattal és bátrabb játékkal menjen ki a pályára, de Krisztián szerint ezt most nem sikerült megvalósítani.

-Jobban tudtunk koncentrálni, mint az első félidőben, de sajnos nem eléggé ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a meccset. A 70. percben kaptunk egy gólt, az a mentális erősség pedig, ami eddig jellemezte a csapatot, most nem látszott. Összességében véleményem szerint a Ferencváros nem volt jobb, mi is megnyerhettük volna a meccset, hiszen több ziccerünk is volt a második félidőben. Sajnos ez a meccs így alakult, de a következő mérkőzésen javítani szeretnénk, és bizonyítani mindenkinek!

Pénteken az MTK együttesét fogadja Tóth Mihály vezetőedző U16-os korosztálya, a találkozó 12 órakor a Fáy utcában kezdődik.

-Mint már említettem, szeretnénk javítani az előző heti teljesítményünkön. A héten nem fektettünk különösebb dologra hangsúlyt az ellenféllel kapcsolatban, a saját játékunkra koncentráltunk. Az MTK a tabellán második helyen áll, de mi ugyanúgy megyünk ki a pályára, mint minden csapat ellen. Tudjuk, hogy masszív, jó gárdával fogunk találkozni, akik jó formában vannak, de ezt mi szeretnénk megtörni. Bennem nagyon nagy bizonyítási vágy van, és szerintem a többiekben is. Ha mentálisan olyanok leszünk, mint 2-3 héttel ezelőtt, akkor nem lesz probléma. Nyerni akarunk és megszerezni a három pontot!

2017.05.12. 06:56

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu