U16 Oláh Krisztián értékelte csapata téli felkészülését

Az U16-os korosztály csapatkapitányával, Oláh Krisztiánnal beszélgettünk a január elején kezdődő felkészülési időszakról, kiemelt hangsúlyt helyezve a nemzetközi mérkőzésekre.

-A téli felkészülési időszak végére értünk. Elég hosszú és nehéz munka volt, így sok időnk volt arra, hogy tökéletes formában tudjuk elkezdeni a bajnokságot. A mögöttünk álló időszak alatt több nemzetközi mérkőzést is játszottunk. Ezeken a mérkőzéseken sok tapasztalatot szereztünk, melyeket az itthoni bajnokságban alkalmazni tudunk majd.

A felkészülési időszak alatt több változás is érzékelhető volt, akár a csapat körül, akár az elvégzett munka során.

-A felkészülés során elkezdtük a súlyzós edzéseket a megfelelő fizikális erő elérése érdekében. Továbbá érkeztek új játékosok is hozzánk, akik jól beilleszkedtek a csapatba. Egyre jobban kovácsolódunk össze, az edzéseken és meccseken is nagyszerű a hangulat.

Január elején természetesen voltak kitűzött célok az U16-os korosztálynál is, Krisztián ezekről a tervekről is beszélt.

-A céljainkat nagyjából elértük, hiszen mindenki keményen dolgozott, így remek formában tudjuk elkezdeni a bajnokságot. Remélem, hogy ennek a rengeteg befektetett energiának lesz eredménye. Nehéz tavaszi szezon áll előttünk, de én úgy érzem, hogy erre felkészültünk és mindent meg fogunk tenni, hogy sikeres legyen ez a fél év! Ezt szeretnénk szombaton már Győrben is bizonyítani.

2017.02.24. 18:10

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu