U6 Öröm volt nézni a legkisebbek játékát a Kelen elleni edzőmeccsen

Edzőmérkőzés

Korosztály: U6 Pasarét

Edző: Sütő Krisztián

Helyszín: Budapest, Mechatronikai Szakközépiskola, terem

Pályaméret: 15x20m 

Játékidő: 1x10perc

Keret:

Piros csapat: Balogh Kristóf, Faiola Vince, Bene Dénes

Csíkos csapat: Gál Mihály, Lantos Sebestyén, Kerecsen Simon, Sinkó Lőrinc

Mérkőzések:

Vasas KA "Piros" – Kelen "Zöld"

Vasas KA "Csíkos" - Kelen "Kék"

Vezetőedző:

Szombaton a 11. kerületben a Mechatronikai Szakközépiskola tornatermében a Kelen SC ellen léptünk pályára. Mind a két együttes 2-2 csapattal indult neki a 10 perces mérkőzéseknek, melyből kifolyólag mindenki háromszor léphetett parkettre.

Első meccsen kicsit megilletődötten kezdtünk, aminek köszönhetően egy nagyon szoros végeredmény született. A továbbiakban viszont magára talált a csapat és bátran futballozva, semmi kétséget nem hagyva afelől, hogy nyerni szeretnének, több gólos sikereket aratott mind a "Piros" és "Csíkos" csapat az összes mérkőzésen.  A játékban öröm volt nézni, hogy az edzésen gyakorolt elemeket mind alkalmazzák, és az egyéni akciókat nem egyszer tudatos passzok és kényszerítők váltották fel, mellyel még látványosabbá tették a mérkőzéseket. Külön dicséret illeti Gál Misit, Lantos Sebit és Bene Dénest, mind-mind bőven kivették a részüket a góllövésből és a komplett csapat bíztatásából.

Az egész csapat nagy gratulációt érdemel az eredményhez, kreatív megmozdulásokhoz és nem utolsó sorban, hogy ma is mindenki bevette az ellenfél kapuját. Köszönet a szülőknek, hogy a szombat délelőttöt a focira szánták, senki nem bánhatta, hogy kilátogatott, megannyi látványos megmozdulást láthattunk.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.04.12. 10:48

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu