U19 Összegezve a tavaszt, elégedettek lehetünk a helyezésünkkel

Vasas Kubala Akadémia - Debrecen 1-0 (0-0)

Fáy utca műfüves pálya, 2016.06.10., 13 óra

Lőrincz P. - Kerék A., Durso G., Pápai M., Major M. -  Kleisz M., Micsinai M., Fodor D. - Erdélyi Zs., Borvető Á, Kovács D.

Cserék: Horváth P. - Erdélyi Zs. helyett a 63. perc, Danyis J. - Fodor D. helyett a 75. perc, Bakó Á. - Borvető Á. helyett a 75. perc, és Mendebaba Sz. - Micsinai M. helyett a 80. perc

Gól: Horváth P. 93. perc

Vezetőedző:

Szerettünk volna visszavágni a múlt heti egygólos vereségért, amit Debrecenben szenvedtünk el. Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert tudtuk, hogy a Debrecen az egyik legjobban védekező csapat ebben a bajnokságban. Ennek megfelelően próbáltuk összerakni a csapatot, módosítottunk egy kicsit a szerkezeten. A mérkőzés elejét nagyon jól kezdtük, sorra vezettük a támadásokat, és végig a támadó térfélen zajlott a játék. Sajnos több nagy ziccert is elpuskáztunk, ami lélektanilag felhozta a vendégeket, majd az utolsó negyedóra már kiegyenlített játékot hozott.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy a támadó harmadban jobban használjuk ki a létszámfölényes helyzeteket és a sebességi fölényünket. Nagy küzdelem volt végig a második félidőben, mert mindkét csapat nagyon fegyelmezetten játszott. Érezni lehetett, hogy ismét egygólos mérkőzés lesz, mint a múlt heti. Néhányan elfáradtak, ezért frissebb játékosokat is a pályára küldtünk azért, hogy többet birtokoljuk a labdát a pálya középső harmadában. Mindkét csapat győzelemre játszott, a slusszpoén mégis a miénk volt, mert Danyis János remek labdáját a 93. percben Horváth Patrik a kapuba juttatta.

A téli felkészülés alatt több dolgon is változtattunk annak érdekében, hogy eredményesebbek legyünk a felsőházban. Az új játékrendszerünknek köszönhetően több csapatot is sikerült meglepnünk tavasszal. Minden téren a felnőtt futball irányába próbáltuk elvinni a játékosok felkészítését azért, hogy könnyebb legyen számukra az átmenet. Összegezve a tavaszt, elégedettek lehetünk a helyezésünkkel, de ennél sokkal fontosabb az, hogy minél több játékos profi szerződést kaphasson a nyáron.

Gratulálok a CSAPATNAK az egész éves teljesítményéhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.06.13. 16:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu