U14 Ősz Olivér beszámolója az elmúlt bajnoki időszakról

Az U14-es korosztály számára feszített tempóban telt az utóbbi időszak. Az óriási sikerek, tornagyőzelmek, bajnoki mérkőzések mellett a kis csapat megtapasztalta mindezek ellenkezőjét is. Ősz Olivér télen igazolt a Vasas Kubala Akadémiához, s műtét miatt a felkészülést követően mindjárt ki is kellett hagynia néhány hetet. Olivér azóta felépült, s nem is akárhogyan, hiszen a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen be is talált a felcsútiak hálójába.

-Múlt héten a Puskás Akadémia otthonába utaztunk, szerencsére nem hiába. Az elmúlt két hétben nagyon összeszedettek és koncentráltak voltunk, ami a játékunkon is meglátszott. Frissek és pihentek voltunk a gyorsító és frissítő edzéseknek köszönhetően. Az első pár percben máris sikerült vezetést szereznünk, ami még nagyobb önbizalmat adott a csapatnak. Nagyon összeszedett és rendezett volt a játékunk, ez pedig a játékban is megmutatkozott. Még az első félidőben sikerült megszereznünk a második gólunkat egy gyönyörű szép szabadrúgásból. Nagyon jól zártuk ezzel az első félidőt. A második játékrész elején egy kicsit elaludtunk, ami sajnos egy gólhoz vezette az ellenfelet, az állás így 1-2 lett. Húsz perc elteltével a csapatot négy friss emberrel erősítettük, az utolsó percben az egyik csereként beálló játékosnak pedig sikerült végleg eldöntenie a meccset, egy gyönyörű beadást követően egy nagyon szép gól született. A végeredmény 1-3 lett. A játékunk is és a mentalitásunk is jó volt, ezeknek köszönhetően tudtunk nyerni, plusz a sok energiát belefektető edzőknek és játékosoknak köszönhetően.

Szombaton újabb mérkőzésre, de már Debrecen csapatához utaztunk. Úgy gondolom, hogy felkészültek voltunk a csütörtöki és a pénteki frissítő edzésnek köszönhetően, de sajnos a játékunk mást eredményezett. Az időjárás nagyon kedvezőtlen volt, mivel esőben játszottunk és a talaj is csúszott. A mérkőzést higgadtan kezdtük és sikerült helyzeteket is kialakítanunk az ellenféllel szemben. Sajnos a debreceniek a 20. percben megszerezték az első góljukat és emiatt kapkodtunk, de a játék sem ment úgy, ahogy azt szerettük volna. Még az első félidőben a Debrecen megszerezte második gólját is, így 2 gólos hátránnyal mentünk az öltözőbe.

A játékban benne volt a fordítás lehetősége, de sajnos nem tudtunk élni vele. A harmadik góljuk után végleg összeestünk, mind a játékban, mind fejben. A következő mérkőzésünk Kaposvár csapata ellen lesz, ahol mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Hajrá Vasas Kubala!

2017.04.13. 14:57

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu