U19 Pápai Mátyás értékelte a prágai túrát

Az U19-es korosztály számára a felkészülés kezdetén egy rangos esemény is szerepelt a programban. Milyen célokkal utaztatok ki a prágai nemzetközi tornára?

-Sajnos ezen a prágai tornán nem végeztünk előkelő helyen, de nem is ez volt az elsődleges cél. A kiváló minőségű pályákon jó focit tudtunk játszani az utolsó meccset leszámítva. (Jelentős mennyiségű esőben folyt a játék, a játékvezető villámlás miatt félbeszakította a mérkőzést - a szerk.) Viszont még azon a meccsen is lett volna sanszunk az egyenlítésre, de sajnos az időjárás közbeszólt.

Minden mérkőzést követően gazdagabbak lesztek az újonnan szerzett tapasztalatokkal. A prágai CEE Generali Kupa néhány napjából milyen következtetéseket vonsz le, melyekből a jövőben profitálni tudtok?

-A pozitív dolgok közé sorolnám, hogy rengeteg tapasztalatot szereztünk a különböző futballkultúrák elleni játék során, milyen is a külföldi stílus. Érdekes és tanulságos volt például a brazilokkal meccselni. Viszont sokat kell még fejlődnünk, főleg csapatösszhangban, a passzok gyorsaságát tekintve, illetve nem utolsó sorban, taktikailag be kell tartani az utasításokat. Mindenki a maximumra törekszik, keményen dolgozunk, hogy a bajnokság kezdetére topon legyünk mentálisan és fizikailag egyaránt!

2016.07.28. 15:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu