U10 Pasaréti csapatunk a Tanévnyitó Kupán vett részt

Tanévnyitó Kupa, Gödöllő

Gödöllő, 2016.09.03.

A csapat tagjai: Szilágyi J.,  Lantos D., Németh B., Balogh F.,  Kovács K., Ulrich Z., Erdélyi B., Takács D., Grubits P., Varga Z., Kővári O., Domokos D.

A tornán végül a negyedik helyezést szereztük meg, a rosszabb gólkülönbségünknek köszönhetően, egy rúgott gólon múlott, hogy nem mi állhatunk fel a dobogó harmadik fokára.

Arany Dávid vezetőedző:

Nagyon hasznos tornán vagyunk túl, kiválóan szolgálta a felkészülésünket, hiszen összesen 9 mérkőzést tudtunk játszani. Játékosaink fokozatosan lendültek játékba, reggel még kicsit akadozott a gépezet, de délutánra már nagyszerű teljesítményt nyújtottak és gyönyörű gólokat szereztek a srácok. A tornán rendre típushibákat követtünk el szinte minden mérkőzésen, ezekből kaptuk a gólok többségét. A héten sokat gyakoroltuk a labdakihozatalt és a tanult dolgokat szerettem volna viszontlátni éles mérkőzésszituációkban is. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, sokat hibáztunk még ezekben a játékhelyzetekben, de nincs semmi baj, a hibákból tanulunk, a tévedés a tanulási folyamat része.

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.09.07. 10:27

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu