U10 Pasaréti csapatunk egy évvel idősebb ellenfelekkel szemben is szépen teljesített

Vasas Pasarét U10

2016.10.22-én, szombaton, a IX. kerületben, a Goldball által megszervezett Bozsik-tornán vettünk részt.

A csapat tagjai: Niemeier L., Szilágyi J., Grubits P., Németh B., Balogh F., Takács D., Kővári O., Lantos D., Kovács K., Jónás Zs.

Csapatunk megmérkőzött a Hegyvidék, a Goldball, a Dalnoki Akadémia és az UTE csapatával.

Arany Dávid vezetőedző:

Csapatunk védekezése az elmúlt heti Kölyökliga tornán nyújtott teljesítményhez képest óriásit lépett előre. Mindegyik mérkőzésen nagyon egységesek, fegyelmezettek voltunk. Jól együtt mozgott a csapat, játékosaink az ellenfelet kellő helyen és kellő időben támadták meg és olyan egészséges agresszivitással mentek bele a párharcokba, hogy azok 70%-át meg is nyertük, egy évvel idősebb csapatok ellen.

Sajnos ez a nagyszerű védekezés minden energiánkat felemésztette és a támadásainkhoz már nem volt meg bennünk a kellő erő. Nagyon kevés helyzetet sikerült kialakítanunk az ellenfelek kapuja előtt. Támadásainkból hiányoltam a bátorságot, és sokszor nagyon egyoldalasak voltunk, pl. ha a támadásunk a baloldalon indult, valamiért ragaszkodtunk ahhoz, hogy azon az oldalon is legyen befejezve, holott a másik oldalon teljesen üresen érkezett a csapattárs.

A jövőben a védekezésünknek ugyanilyen stabilnak kell maradnia, viszont a támadójátékunknak javulnia kell!

Csapatunk legjobbja Kővári Olivér lett, aki nagyszerű védőmunkájával emelkedett ki a társai közül. 1:1-ben szinte átjátszhatatlan volt, rengeteg labdát szerzett, és ami nagyon fontos, hogy ezeket a labdákat előrefele pontosan meg is tudta játszani.

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.10.25. 14:18

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu