U17 Pozitív visszajelzéseket kapott játékosunk Norvégiában

Két héttel ezelőtt érkezett meg a Vasas Kubala Akadémia tehetséges labdarúgója, Torvund Alexander számára a válogatott meghívó. Alex nem Telkibe utazott, hanem Norvégiába, hiszen az összetartás a norvég válogatott programját jelentette. Akadémistánk hazaérkezését követően beszámolt a néhány napos norvég látogatásról és az összetartás programjáról.

-Két hete meghívást kaptam a norvég válogatottól, hogy részt vegyek a február 27-től március 3-ig tartó összetartáson. Vasárnap este utaztam ki Norvégiába, ahol a hotelben először a Manchester City egyik játékosával találkoztunk. Hétfőn utaztunk tovább csapatbusszal Fagernesbe, itt volt az összetartás. Az edzések előtt minden alkalommal megbeszéléseink voltak, ahol átbeszéltük, hogy mi lesz a program az aznapi edzésen. Utána indultunk el a csarnokba, ahol edzettünk. Általában 15 perces bemelegítéssel kezdtük az edzéseket, majd a héten hangsúlyt kapott a feladatok között labdatartás, védekezés, letámadás, gyors labdakihozatal, több rögzített szituáció (szöglet, oldal szabadrúgás, bedobás).

Természetesen az edzések végén kis játék és levezető kocogás is szerepet kapott. Csütörtökön egymás között volt edzőmérkőzés, ahol 3x25 perces játékkal zárult az összetartás.

Alex nem csupán jól érezte magát Norvégiában, de a visszajelzések is pozitívak voltak akadémistánk munkáját illetően.

-Úgy éreztem, hogy fizikálisan erősek és játékban gyorsak voltak, de nagyszerűen tudtam alkalmazkodni. Nagyon fontos volt, hogy meglegyen az együtt mozgás és a kommunikáció. A körülmények nagyon jók voltak, bár azért jóval hidegebb volt, mint itt és térdig ért a hó. A csapattársaim kezdettől fogva befogadtak és segítettek, amiben kellett. Az edzőimtől pozitív visszajelzést kaptam a heti teljesítményem után, aminek nagyon örülök.

2017.03.07. 17:35

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu