U14 Puskás Zsombor értékelte csapata 2016/2017-es bajnoki évét

"Az elmúlt időszakban rengeteg szép élményben volt részünk a csapattal, de talán a legnagyobb siker a Nike Premier Cup győzelme volt, valamint az ezzel járó kijutás Berlinbe, az európai döntőre. A hazai elődöntök és a döntő a Fradi pályán zajlottak, de már akkor úgy éreztem, hogy a csapat minden tagja tiszta szívvel, mindenkinél jobban akarja a győzelmet. Nem vettük készpénznek az első helyet, de mindenki magában elhitte, hogy meg tudjuk csinálni! Nagyon emlékezetes volt ez a két nap, mert rengeteg feszültség, érzelem játszódott le a csapat minden tagjában, egy emberként küzdöttünk a győzelemért.

Számomra különösen emlékezetes marad ez a torna, mert hátvédként négy góllal járultam hozzá a sikerhez, és az utolsó döntő meccsen Varga Donát és az én gólommal nyertünk a nagy rivális Újpest ellen. El sem tudom mondani, hogy akkor milyen boldog és meghatott voltam, de jó volt látni a csapattársaim boldogságát, az edzőim és a vezetőség örömét is. Jó volt ennek részese lenni, mert egyrészt meghatározó élmény volt a berlini út, ugyanakkor egy komoly tapasztalat szerzés is. A Herta BSC utánpótlás központban zajlott a torna, ahol felmérhettük magunkat egy nagyon erős nemzetközi mezőnyben. Külön boldogság volt, hogy bejött Dárdai Pál is az öltözőnkbe és beszélt a csapattal.

Fantasztikus élmény volt Berlinben a Hertta BSC és RB Leipzig mérkőzés közös nézése is az Olimpiai Stadionban 70000 néző előtt. Annyi élményben volt a csapatnak része, hogy még felsorolni is nehéz. A szezon zárásaként Hollandiába utaztunk az Edel Grass-ra, ahol szintén egy nagyon kemény egy napos tornán vettünk részt.

Másnap csapatépítő eseményre mentünk, ahol kerékpár- és vízi túra is szerepelt a programban. Nagyon sokat nevettünk és úgy érzem összeszokott csapat lettünk, melyhez kétség kívül nagyban hozzájárultak a külföldi és hazai utak is egyaránt. Remélem a következő év is hasonlóan élménydús és sikeres év lesz, valamint a bajnokságban is előrébb tudunk lépni! Ezt kívánom az egész csapatnak!"

2017.06.28. 11:51

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu