MLSZ Rabatin Ricsi mesélt az U18-as válogatottnál tapaszaltakról

U19-es korosztályunk tehetséges labdarúgója, Rabatin Richárd nemrég tért haza Csehországból, ahol az U18-as válogatott csapatával részt vettek a nagy múltra visszatekintő Jezek-tornán. Akadémistánk először érzéseit fogalmazta meg.

-Nagyon nagy örömmel töltött el, mikor megtudtam, hogy meghívót kaptam a tornára. Az első mérkőzésemen izgultam bevallom, hiszen ki ne izgulna az első válogatott mérkőzésén. Összességében viszont sikerült megmutatnom azt, amit szerettem volna. Érzelmileg nagyon feltöltött, hogy szerepelhettem a válogatottban, és ez egy kicsi bizonyíték arra, hogy megéri dolgozni keményen, tovább kell haladnom a megkezdett úton!

Labdarúgónk nem csupán értékes tapasztalatokkal gazdagodott, de a jövőről beszélve elmondta, szeretne a válogatott következő programján is részt venni.

-Nagyon jó ellenfelek ellen játszottunk, és egy ilyen nemzetközi tornán mindig jó szerepelni, hiszen a lelátó tele volt most is a nagy csapatok megfigyelőivel. Az már most látszott, hogy nagyszerű válogatott lesz ez a korosztály is. Végül negyedikként zártunk a tornán, ennek ellenére a játék úgy gondolom jó volt, kicsit a kapu előtt kellett volna pontosabbnak lennünk. Remélem a következő összetartásra is kapok meghívót, de már most is nagyon sok új információt kaptam az edzőktől, szakemberektől, melyeket meg is fogadtam és elraktároztam, ezentúl megpróbálom mindezt átadni majd a pályán is!

2016.08.24. 16:13

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu