U19 Rákos Bence bajnoki rajt előtti beharangozója

Schindler Szabolcs U19-es korosztályának hétvégén megkezdődnek az idei bajnoki mérkőzések. Legidősebb csapatunk hazai környezetben, a Fáy utcában lép pályára szombaton 10 órától az ETO FC Győr ellen. Ellenfelünk U19-es alakulata a tavalyi szezonban az alsóház 3. helyéig jutott, míg U17-es legénységük a felsőház 8. helyén végzett. U19-es akadémistánk, Rákos Bence bemutatta, hogyan tréningezett csapata az első bajnoki mérkőzésre.

-A nyári felkészülést követően az első bajnoki mérkőzésünkre készülünk. Hétfőn három játékos együttműködését és a 8:5 elleni játékot gyakoroltuk, kedden a felmérőt követően egyérintős, illetve kétérintős játékon volt a hangsúly. A szerdai edzésen  passzgyakorlat, 2:1 és 3:2 elleni játékok, beadások voltak. A csütörtöki napon pontrúgások szerepeltek a programban, a pénteki napon pedig megcsináljuk a meccs előtti edzést.

Szombaton viszont már bajnoki mérkőzés szerepel a programban, az ellenfél pedig nem ismeretlen Bence számára.

-Ellenfelünk a Győr csapata lesz. Nyáron egy rangos nemzetközi tornán összekerültünk egymással, ahol az első félidőt követően 2:0 hátrányba kerültünk. A második félidőben jobban játszottunk és szépíteni tudtunk, de sajnos az időjárás közbesszólt, a vihar miatt a meccset hamarabb lefújták. Ügyes, technikás, játszó csapatról van szó, de ezzel mi nem foglalkozunk, egész nyáron keményen dolgoztunk, hogy minden meccset megnyerjünk.

Hajrá Vasas, hajrá Angyalföld!

2016.08.25. 18:46

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu