U19 Rákos Bence értékelte a Honvéd elleni bajnoki találkozót

Gabala Ferenc vezetőedző U19-es korosztálya az elmúlt hétvégén a Budapest Honvéd MFA ellen lépett pályára. Az összecsapás számunkra nem alakult kedvezően, Rákos Bence foglalta össze a találkozó részleteit.

-A mérkőzésen új rendszerben próbáltuk megvalósítani a taktikai utasításokat, ennek megfelelően a védekezésre fektettük a hangsúlyt, próbáltunk a széleken gyors és felépített támadásokat vezetni. Ez helyenként működött is, melyekből helyzeteket tudtunk alakítani, viszont az első félidőben egyik csapat sem tudta megszerezni a vezetést.

A második félidőben nem úgy alakult a mérkőzés folytatása, ahogy a csapat eltervezte, ellenfelünk hamar megszerezte a vezetést.

-Pár perc leforgása alatt három gólt is kaptunk... Egy kis szögletet jól lejátszottak, középen pedig többen is üresen érkeztek, így rúgták be az első góljukat. A második találatot nem sokkal ezután, egy jól eltalált kapáslövéssel szerezték meg. Nagy védelmi hibákat követtünk el, ezért szinte azonnal jött a harmadik gól is. Mi próbáltuk rendezni a sorokat, rendszert váltottunk és a középpályát is megerősítettük, ami által újabb helyzetekhez jutottunk. Bár kiharcoltunk egy büntetőt, de sajnos azt sem tudtuk értékesíteni, így a végeredmény 4-0 lett.

Szombaton 10 órától hazai pályán fogadja ellenfelét U19-es korosztályunk, az érkező csapat pedig nem más, mint a Ferencváros együttese.

-Kevés meccsünk van hátra, ezert minden mérkőzésnek nagy jelentősége van, hiszen minden játékosnak bizonyítania kell!

2017.05.12. 12:22

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu