VKLA Segítsünk egymáson - összefogás a Vasasban

Klubunk biztosít helyszínt az Ifj. Nádori Pál számára szervezett véradáshoz.
 
A Nádori-család hosszú évtizedek óta komoly értéket képvisel a magyar kézilabdaéletben. Ifj. Nádori Pál már több mint fél évszázada tevékenykedik a sportágban. Nevelőegyesülete az NBI-es Budapesti Honvéd SE volt, majd felnőttként NBI-es és NBI/B-s bajnokságokban szerepelt, valamint fiatalon utánpótlás válogatottba is többször meghívást kapott. Edzőként 1980-tól – NBI-es, NBI/B-s és NBII-es felnőtt és utánpótlás csapatoknál – dolgozott, egészen 2015 decemberéig, amikor már egészségi állapota ezt nem engedte tovább. Ifj. Nádori Pál volt felesége, Hornok Klára a Vasas Sport Club egykori többszörös bajnok kézilabdázónője.
 
Jelenleg betegségéből kifolyólag havonta több egység vérkészítményre szorul, ezért családja, valamint a Szent István SE és a Vasas Sport Club irányított véradással szeretné biztosítani számára kezelésének folyamatosságát. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Haematológia Osztálya havonta igyekszik számára a szükséges mennyiséget biztosítani, azonban sokszor ők is vérkészlet hiánnyal küszködnek.
Kérjük, segítsen, ha egészségi állapota megengedi, ha 18-60 év közötti életkorú (rendszeres véradónál 65 év) és ha testsúlya eléri az 50 kg-ot. A véradás szervezői várják bármilyen vércsoportú véradó jelentkezését.
 
A véradáshoz szükséges iratok:
- eredeti személyi igazolvány (vagy útlevél, jogosítvány)
- lakcímkártya
- TAJ-kártya
 
Időpont: 2016. április 5-én 14:30-17:30 között
Helyszín: Vasas Sport Club Fáy utcai csarnok (1139 Fáy utca 58.)
 
forrás:vasassc.hu

2016.03.30. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu